Hannelore și Bogdan, de la Insula Iubirii, au divorțat! Blonda a confirmat despărțirea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 14:43
Hannelore și Bogdan, de la Insula Iubirii, au divorțat! Blonda a confirmat despărțirea GALERIE FOTO
Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii au divorțat!

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, cel mai controversat cuplu de la Insula Iubiri, a divorțat! Cei doi au avut o poveste de iubiri cu năbădăi. Relația s-a menținut pe linia apei, când despărțiți, când împreună, timp de mulți ani de zile, dar schimbări drastice au apărut în viețile lor odată cu emisiunea de dragoste.

Foștii concurenți s-au căsătorit după ce s-au întors din Thailanda, dar nu a fost cu noroc. “Deja au divorţat, din ce ştiu eu. Nunta a fost din păcate mai mult pentru bani”, a declarat unul din fanii emisiunii care a subliniat faptul că vestea se va păstra până după ce se vor elibera de contractul semnat cu cei de la Antena 1.

Hannelore și Bogdan, foști concurenți la Insula Iubirii, au divorțat!

Din păcate, deși după mulți ani de relație, Bogdan și Hannelore s-au căsătorit și au și divorțat în doar câteva luni de la oficializarea relației. O sursă a pronunțat deja despărțirea definitivă a celor doi. De asemenea, chiar Hannelore a afirmat zvonurile despre relația cu Bogdan, pentru a clarifica toată vâlva creată. “Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce.

Hannelore și Bogdan Ionescu
Hannelore și Bogdan Ionescu

Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.

Poză de la nunta  celor doi
Poză de la nunta celor doi

Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a fost mesajul blondei pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×