Gripa închide școlile vineri în toată țara! Anunțul Ministerului Educației către inspectoratele școlare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 18:16
Gripa închide școlile vineri în toată țara! Anunțul Ministerului Educației către inspectoratele școlare
Școlile se închid în toată țara din cauza gripei! Vineri elevii vor sta acasă!

Cazurile de gripă au adus la decizia autorităților de a închide școlile în toată România. Anunțul a fost făcut oficial astăzi, de către Inspectoratul Școlar al Capitalei.  „Am recomandat acel triaj care evident este făcut de cadrele medicale împreună şi de profesori.

Aceştia pot observa dacă elevii sunt răciţi, le pot recomanda să meargă la cabinetul medical sau să rămână acasă. Am recomandat să se ia măsuri de igienizare, cum ar fi spălatul pe mâini, lucru obligatoriu într-o astfel de perioadă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Mariana Manea.

Cazurile îngrijorătoare de gripă închis toate școlile din țară vineri!

Anunțul este oficial! Zvonurile că gripa va închide școlile s-au adeverit! Elevii vor sta acasă în cursul zilei de vineri, pentru a nu răspândi virusul. „Autoritățile au decis suspendarea cursurilor vineri, în toate unitățile școlare din țară. Încă un pas spre epidemia de gripă. Epidemia se declară după trei săptămâni. Elevii vor sta acasă pentru a se preveni răspândi prevenirea virusului”

Școlile se închid vineri. Este oficial!
Școlile se închid vineri. Este oficial!

Vedeți aici anunțul integral al Ministerului Educației: Citește și

Ministerul Educației anunță suspendarea orelor pentru elevi, pentru vineri!

„În data de 25 ianuarie 2019 se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România. Suspendarea cursurilor esteurmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul demestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliu de administrație al unității de învățământ și comunicate Ministerului Educației Naționale.

Direcția Generală Educației Timpurie, Învățământ Primar și Gimnazial, Direcția Generală Învățământ Secundar și Educația Permanentă, Direcția Minorității, inspectoratele școlare județele și al Municipiului București, conducerile unităților de învățământ duc la îndeplinire prevederile prezentului ordin”, conform Ministerului Educației Naționale. “Perioada de suspendare este stabilită de Direcţia de Sănătate Publică şi nu trebuie să fie mai mare de cinci zile”, a mai anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×