Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală VIDEO

Grigore Leșe  a stârnit un scandal monstru la un spectacol susținut în localitatea sa natală, Târgu Lăpuș, Maramureș. Acesta s-a enervat teribil și a refuzat să mai cânte, după ce o doamnă a intrat în sală după începerea spectacolului.

Primăria din Târgu Lăpuș a organizat concercul cu ocazia zilei de 5 decembrie, când localitatea a sărbătorit comemorarea eroilor căzuți în 1918. În memoria acestoa există și un monument istoril în localitate, iar anual se oficiază o slujbă de comemorare. Primarul din Târgu Lăpuș a declarat în apărarea lui Grigore Leșe următoarele: „Toată lumea încearcă să dramatizeze. Omul ăsta e fiu al locului. El s-a oferit voluntar, fără niciun ban, să vină să  ţină un concert pe 5 decembrie, ziua istorică a Lăpuşului. După ce am terminat afară la monument, a intrat în Casa de Cultură şi, la un moment dat, cum e lumea, au tot intrat , au ieşit, iar el a zis că nu ţine niciun concert dacă tot bateţi uşile astea. Apoi am închis uşile şi a continuat concertul. Nu a fost nicio problemă. Nu s-a certat, a transmis un mesaj de pe scenă.”

Scandal monstru stârnit de Grigore Leșe în timpul unui spectacol

Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală

Grigore Leșe a făcut o criză de nervi după ce o femeie a intrat în sala de spectacole din Târgu Lăpuș. Artistul s-a înfuriat cumplit, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

„El i-a atenţionat că, dacă vor să ţină un concert, să închidă uşile”, a declarat primarul localităţii Târgu Lăpuş, Mitru Leşe.  Ştirea iniţială: Concertul a fost organizat în urmă cu câteva zile, la Târgu Lăpuş. Grigore Leşe a fost invitat să cânte într-un spectacol dedicat comemorării eroilor martiri. După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro. Artistul a mai avut un astfel de derapaj, mai arată sursa, în urmă cu trei ani, la Toronto, unde a fost deranjat de un copil care a plâns în timpul spectacolului”, a mai adăugat primarul localității.