Grav accident în Arad, soldat cu cinci victime! A fost nevoie de intervenţia SMURD cu elicopterul

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 14:41
Grav accident în Arad, soldat cu cinci victime! A fost nevoie de intervenţia SMURD cu elicopterul
Accident groaznic în județul Arad. Cinci persoane au fost rănite. Sursa foto: realitatea.net

Un grav accident rutier s-a produs marți dimineață pe Drumul Național 79/A, la intersecția localității Șicula cu Gurba, județul Arad, după ce șoferul unuia dintre autoturisme, pe fondul nerespectării semnificației  indicatorului „STOP”, a intrat în coliziune cu un alt automobil. În urma impactului puternic, cinci persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Accident groaznic în județul Arad

Un tânăr de 26 ani din Pecica, a condus un autoturism în cuplu cu remorcă pe DJ709, dinspre Seleuș spre Gurba. La intersecția cu DN79/A nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, care circula din direcția Ineu spre Chișineu-Criș. În urma accidentului rutier au fost răniți ușor un tânăr de 22 ani, pasager dreapta față în autoturismul accidentat precum și conducătorul auto. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Conform ISU Arad, una dintre cele cinci victime a avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoasă din mașină. Persoana descarcerată a fost predată apoi unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, la fața locului fiind solicitată, de asemenea, intervenția unui elicopter SMURD.

Tânăr de 15 ani, încarcerat în urma unui alt accident rutier. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Nu este singurul accident de acest gen produs recent pe raza județului Arad. Sâmbătă, 2 noiembrie, un tânăr de 15 ani a rămas încarcerat, după ce mașina în care se afla alături de alte persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Victima a fost transportată ulterior la spital cu elicopterul SMURD.

Un tânăr de 20 de ani, din Cermei, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, la km 62 + 314 m, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil și într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul din stânga direcției sale de mers. După producerea evenimentului, conducătorul auto precum și un tânăr de 23 de ani, din Cermei și un altul de 15 ani, din Șomoșcheș, au fost răniți ușor, fiind transportați la Spitalul Județean Arad. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii rutieri.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×