Cum s-au cunoscut Grațiela Și Andrei Duban! Faimoasa de la Survivor România nu a primit „referințe” bune despre bărbatul care avea să-i devină soț: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/02/2020, 18:02
Cum s-au cunoscut Grațiela Și Andrei Duban! Faimoasa de la Survivor România nu a primit „referințe” bune despre bărbatul care avea să-i devină soț: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”
Grațiela a fost sfătuită de apropiați să nu se cupleze cu Andrei Duban. Sursa foto: protv.ro

Chiar dacă sunt căsătoriți de mai bine de nouă ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc, lui Andrei Duban nu i-a fost deloc ușor să cucerească inima celei care avea să îi devină parteneră de viață și să îi dăruiască mai apoi un băiețel. Asta pentru că „referințele” pe care le-a primit Grațiela din partea prietenilor nu îl puneau într-o lumină tocmai favorabilă pe carismaticul actor.

Grațiela Duban nu avea o părere prea bună despre viitorul soț

Concret, într-un interviu acordat în urmă cu patru ani, Grațiela Duban a vorbit deschis despre relația sa cu bărbatul care i-a devenit soț, dezvăluind că nu știa foarte multe lucruri despre el înainte să îl cunoască personal. Ba chiar avea impresia că actorul, pus mereu pe șotii așa cum îl știm cu toții, „îi cam fug ochii după femei”. Asta datorită sfaturilor venite de la persoane apropiate, care i-au atras atenția că actorul va încerca să o cucerească din prima clipă în care va „pune ochii” pe ea.

Ei bine, așa s-a și întâmplat, însă blondina nu regretă absolut deloc pasul făcut, pentru că acum are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care i-a devenit soț. În plus, acesta i-a dovedit cu vârf și îndesat că în inima sa nu mai este loc pentru nimeni altcineva în afară de ea și, bineînțeles, de Armin, băiețelul pe care îl au împreună.

Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun “DA” pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!”, a dezvăluit Grațiela Duban.

La Survivor este consolată de Ghiță Balmuș. Și Bogdan Vlădău o îmbrățișa pe timpul nopții

Cum probele de la Survivor România sunt din ce în ce mai grele, atmosfera devine tot mai tensionată în tabăra Faimoșilor, mai ales că sunt în inferioritate numerică față de Războinici. Pentru a face față competiției care îi testează limitele în fiecare secundă, „Grați”, așa cum o alintă Andrei Duban, caută consolare în brațele coechipierilor.

Așa se face că a devenit „feblețea” lui Ghiță Balmuș, sportiv de performanță și unul dintre concurenții cu evoluții bune pe traseele din Republica Dominicană. Până să fie eliminat din concurs, Bogdan Vlădău avea grijă la rândul său ca Grațiela să nu resimtă atât de tare condițiile vitrege de pe insulă. Mai ales la ivirea nopții, când soția lui Andrei Duban avea nevoie de cineva care să o „încălzească”, după cum mărturisea Elena, într-o discuție tensionată cu colegii de echipă, care îi reproșau că are un comportament nepotrivit.

De altfel, în edițiile anterioare, Kanal D a difuzat mai multe imagini în care Grațiela era surprinsă dormind în brațele unuia dintre cei doi concurenți. La vederea lor, Andrei Duban a interpretat întreaga situație într-o notă comică, aruncând săgeți în direcția Elenei, pe care o consideră vinovată de faptul că soția sa „rezonează” mai mult cu partea masculină a grupului.

Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș?

E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.r. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a declarat Andrei Duban în cadrul emisiunii Fan Arena.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×