Google oferă o sumă uriaşă pentru firmele mici şi mijlocii! Program de peste 800 de milioane de euro

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 17:11
Google oferă o sumă uriaşă pentru firmele mici şi mijlocii! Program de peste 800 de milioane de euro
Google oferă o sumă uriaşă pentru firmele mici şi mijlocii! Program de peste 800 de milioane de euro

Google, unul dintre giganţii IT la nivel global, a anunţat un program de peste 800 de milioane de dolari. Din această sumă, 540 de milioane de dolar în bani şi servicii de promovare online vor fi orientaţi către firmele mici şi mijlocii (IMM), în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, anunţă startupcafe.ro.

Google oferă o sumă uriaşă pentru firmele mici şi mijlocii!

Astfel, un fond de investiţii de 200 de milioane de dolari va fi direcţionat de Google şi compania Alphabet, către organizaţii neguvernamentale şi instituţii financiare din toată lumea, pentru a oferi aces la capital afacerilor mici şi mijlocii.

Acest fond vine cu 15 milioane de dolari pe care fundaţia Google.org îi oferă sub formă de granturi unor organizaţii non-profit pentru a asigura finanţarea afacerilor mici şi mijlocii.

Vor fi oferite credite de publicitate de Google Ads în valoare totală de 340 de milioane de dolari

Vor fi oferite credite de publicitate de Google Ads în valoare totală de 340 de milioane de dolari către firmele mici şi mijlocii care au conturi active de promovare online prin Google Ads: Vor putea beneficia de aceste servicii IMM-uri din toată lumea, care au cont pe Google Ads începând de la 1 ianuarie 2019 şi care s-au promovat direct prin Google.

Astfel, în situaţia dificilă de acum, micile afaceri vor putea să ajungă mai repede în atenţia clienţilor. Compania americamă va oferi servicii de promovare online în valoare de 250 de milioane de dolari Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (WHO) şi unor instituţii guvernamentale pentru a transmite publicului şi a disemina informaţii importante cu privire la combatarea virusului COVID-19.

618.000 de cazuri confirmate de coronavirus în lume!

Google va oferi servicii Google Cloud, în valoare de 20 de milioane de dolari, unor institute de cercetare şi universităţi care studiază posibile remedii şi vaccinuri împotriva noului coronavirus.

Compania americană promite că va acorda sprijin financiar şi expertiză pentru creşterea capacităţii de producere a echipamentelor de protecţie medicală. Împreună cu un partener, va oferi 3 milioane de măşti de protecţie Fundaţiei CDC din Statele Unite.

În paralel, ingineri ai Google, Google X şi Verily vor oferi sprijin pentru a creşte producţia de ventilatoare folosite în spitale pentru pacienţii cu insuficienţă respiratorie.

În acest moment, în lume sunt 618.000 de cazuri confirmate de coronavirus, Statele Unite fiind cea mai afectată ţară cu 104.000 de îmbolnăviri şi 1709 decese.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×