Gina Pistol va prezenta noul sezon Asia Express alături de Oase, câștigătorul ediției trecute

Dan Suta   
în Reality show
09/10/2019, 12:07
Gina Pistol va prezenta noul sezon Asia Express alături de Oase, câștigătorul ediției trecute
Oase va prezenta Asia Express 3 alături de Gina Pistol. Sursa foto: Antena 1

Mișcare surpriză la Antena 1 privind cel de-al treilea sezon Asia Express. Gina Pistol va prezenta aventura vedetelor alături de Oase, unul din câștigătorii sezonului trecut, cel care și-a revendicat premierul împreună cu CRBL. Show-ul va fi filmat în Filipine și Taiwan, un traseu complet nou pentru starurile care vor renunța la lux pentru o viață austeră.

Oase, co-prezentator la Asia Express 3

Oase va fi co-prezentatorul show-ului Asia Express 3, după ce în sezonul trecut a dovedit, alături de CRBL, că poate supraviețuie în orice colț de pe lumea aceasta fără multe resurse. Acesta are foarte mari emoții căci de data aceasta aventura va fi diferită pentru el.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă”, a declarat Oase după ce a aflat că Antena 1 îl vrea prezentator, scrie dcnews.ro.

oase asia express 3
Imagine din Taipei, capitala Taiwanului. Sursa foto: Earth Trekkers

Vedetele de la Asia Express 3

În mediul online au apărut deja câteva nume de faimoși care vor porni pe Drumul Comorilor, în Taiwan și Filipine. Printre vedete se numără cântăreața Nico, artistă care va face pereche cu fata ei, Alexandra, Alex Velea & Mario Fresh, influencerițele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și Alexandra Abagiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×