Gina Pistol, apariţie ravisantă la Chefi la cuţite. Aplaudată de toţi concurenţii. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/11/2019, 21:08
Gina Pistol, apariţie ravisantă la Chefi la cuţite. Aplaudată de toţi concurenţii. FOTO GALERIE FOTO
Gina Pistol, apariție de senzație la Chefi la cuțite. Sursa foto: a1.ro

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, lucru demonstrat cu vârf și îndesat în ediția de marți seară a emisiunii Chefi la cuțite, cu care Antena 1 reușește să cucerească audiențele și în această toamnă. Frumoasa blondină a optat pentru o ținută extrem de provocatoare, lăsându-i mască pe cei trei jurați. Totodată, gazda show-ului a stârnit ropote de aplauze din partea tuturor concurenților.

Gina Pistol i-a purtat ghinion lui Cătălin Scărlătescu

De altfel, Gina a prevestit, parcă, ghinionul lui chef Scărlătescu în cea de-a patra bătălie, acesta aruncând „în luptă” o echipă formată din doar patru membri. Sesizând dificultatea în care se află colegul său, chef Florin Dumitrescu a îndemnat-o pe vedetă să bea țuică, pentru a „sparge” ghinionul îndrăgitului bucătar. Gina s-a conformat, însă ce a urmat i-a luat pe toți prin surprindere.

Buba e că nu s-a spart paharul”, a spus chef Florin Dumitrescu. „Şi a venit tot către noi! Trebuie neapărat să vin cu un preot să scap de duhurile rele!”, a reacționat, deznădăjduit, chef Cătălin Scărlătescu.

Oase, dezvăluiri despre Asia Express, sezonul 3

Devenit coprezentatorul Ginei Pistol în emisiunea Asia Express, Oase a venit cu o serie de dezvăluiri despre noul sezon, care le promite fanilor o competiție mai strânsă ca niciodată, mai ales că toate echipele au pornit în această aventură cu gândul să facă orice pentru a se întoarce acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Misiunea se anunță, însă, una extrem de dificilă, pentru că drumul este presărat cu surprize la fiecare pas.

Perechile sunt foarte diferite. E greu să îți dai seama cine și în ce fel va evolua, se pot întâmpla tot felul de surprize în fiecare clipă. Eu, ca fiecare dintre noi, aveam niște așteptări, credeam că pot să îmi dau seama cât de cât cum se vor descurca, dar nimic din ce credeam eu nu se potrivește cu realitatea.

Bine, cam așa stau lucrurile tot timpul în Asia Express! Cred că dacă eram în cursa asta ieșeam primul. Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă. La București mi-e greu să mă trezesc și la 7, dar bucuria că mă aflu aici abia mă lasă să dorm. Probabil mai încolo voi leșina de somn… (râde)”, a dezvăluit Oase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×