Gigi Becali va deveni bunic. Teodora Becali este însărcinată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/12/2019, 13:59
Gigi Becali va deveni bunic. Teodora Becali este însărcinată
Gigi Becali nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că va deveni bunic. Sursa foto: hepta.ro

Anul 2020 vine cu cel mai frumos cadou posibil pentru Gigi Becali. Patronul clubului de fotbal FCSB a confirmat informația potrivit căreia Teodora, fiica sa cea mare, este însărcinată. Și ce prilej mai bun pentru a anunța că va deveni bunic, dacă nu ziua Sfântă de Crăciun?

Gigi Becali este în culmea fericirii. Va deveni bunic

Chiar dacă era de mai multă vreme la curent cu „noutățile”, omul de afaceri a dorit ca această informație să rămână pentru o perioadă doar în sânul familiei. În aceste momente speciale, când sărbătorim cu toții Nașterea Domnului Iisus Hristos, latifundiarul din Pipera nu a mai putut rezista, însă, tentației de a împărtăși tuturor fericita veste.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a declarat Gigi Becali pentru Antena Stars.

Gigi Becali avea de gând să plece din țară: „În Grecia nu faci pușcărie! M-am interesat”

Într-un interviu acordat recent, patronul FCSB  a anunțat că este hotărât să plece definitiv din țara noastră și să se îndrepte către o destinație ce pentru mulți poate părea surprinzătoare. Înfuriat la culme de acuzațiile care i se aduc, milionarul ar putea emigra în Grecia, unde, potrivit spuselor sale, „nu faci pușcărie”.

Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia!

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii… El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti.

De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie, a declarat Becali la România TV. Rămâne de văzut dacă vestea că va deveni bunic îl va determina pe „Războinicul Luminii” să-și grăbească plecarea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×