Gigi Becali nu și-a revenit din euforia nunții fiicei sale: ”Eu sunt împăratul României”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/10/2019, 18:29
Gigi Becali nu și-a revenit din euforia nunții fiicei sale: ”Eu sunt împăratul României”
Gigi Becali spune că este împărat, iar fiicele sale sunt prințese. Sursa foto: observator.tv

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora s-a căsătorit religios în weekend cu alesul inimii sale. Tânăra în vârstă de 24 de ani și afaceristul Mihai Mincu au avut o petrecere de nuntă grandioasă la care au luat parte circa 400 de persoane. Invitații nu s-au uitat la dar, dar nici latifundiarul când a plătit pentru eveniment. Gigi Becali se vede împărat și spune că nu-l interesează președintele și s-ar muta în munți dacă l-ar lăsa soția.  

Gigi Becali este împărat, iar cele trei fiice ale sale sunt prințese

Întrebat dacă se va retrage în munți după ce și-a căsătorit fiica cea mare, Gigi Becali a răspuns că nu poate face acest lucru fără acordul soției. Latifundiarul din Pipera se mândrește cu nunta pe care i-a făcut-o prințesei sale Teodora și spune că este împărat în țara noastră chiar dacă nu are coroană.

„Eu mă retrag dacă mă lasă nevasta. După ce le mărit, să-mi văd nepoții și mă retrag în munți. Nu pot să fac de capul meu așa, nu este nu lucru pe care să-l facă oricine… a fost o nuntă… cea mai frumoasă la care au fost, au spus invitații. Mă mândresc, trebuia să fac o nuntă ca la Becali pentru prințesa mea. În România eu sunt împărat chiar dacă nu am coroană. Spune dacă ai văzut tu pe altul. Spune care. E vreunul mai împărat ca mine? N-am nevoie de președinte, acum vorbind parabolic eu sunt împărat, iar fetele mele sunt prințese”, a declarat Gigi Becali despre nunta fiicei sale Teodora. 

Mirii au strâns un milion de euro
Teodora Becași și Mihai Mincu nu au primit dar de nuntă de la socrul Gigi Becali. Sursa foto: libertatea.ro

Gigi Becali a plătit pentru nunta fiicei sale, dar nu și pentru luna de miere

Evenimentul anului 2019 este fără doar și poate nunta fiicei cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, cu afaceristul Mihai Mincu. Evenimentul grandios la care au luat parte doar invitați aleși pe sprânceană a avut loc în weekend, iar patronul clubului de fotbal FCSB a avut grijă ca totul să fie ca la carte pentru prințesa sa. Proaspății însurăței au strâns o sumă frumușică din darul de nuntă. Mai exact, Teodora Becali și Mihai Mincu au strâns circa un milion de euro, sumă fabuloasă din care își pot cumpăra 15 apartamente.

Latifundiarul din Pipera a anunțat înaintea evenimentului că nu le va dărui fiicei sale și ginerului niciun dar de de nuntă, ci doar dragoste și rugăciuni. Într-un interviu acordat în urmă cu câteva minute Gigi Becali și-a menținut punctul de vedere și a mărturisit că toate averea lui îi va rămâne Teodorei, dar și celorlalte două fiice. Nu înțeleg de ce să-i dau un milion Teodorei. Toată averea e a lor, ele să-mi dea mie. La mine toată averea se împarte la toate trei, iar bani ele au, au avut de mici. Nu le-au lipsit niciodată banii în cont, le-am făcut toate poftele. Nu au dus lipsă niciodată de nimic fetele mele. Eu să le ofer o lună de miere? Ei știu mai bine ca mine, au școală și informație mai multă, știu mai bine unde să meargă”, a spus Gigi Becali. 

„Le-am dat ospătarilor 15.000 de euro ca să fac o jertfă, o milostire, un cadou. Am vrut să le fac o mare bucurie acestor oameni care muncesc pe 200 de lei pe zi. Eu fac tot timpul milostire pentru fetele mele, așa fac, asta fac pentru ele. Nu le dau bani pentru că au ele destui”, a completat patronul clubului de fotbal FCSB. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×