Gianina Corondan revine la TV!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
17/08/2018, 15:50
Gianina Corondan revine la TV! GALERIE FOTO
Gianina Corondan revine la TV!

Gianina Corondan revine la TV! Vedeta va intra în culisele unui show de la Antena 1. Acesta va începe din 8 septembrie și va surprinde telespectatorii cu fiecare transformare. Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăstariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova vor încânta cu personajele care vor prinde viață pe scena “Te cunosc de undeva!”

„Te cunosc de undeva“, show-ul transformărilor de la Antena 1, revine curând pe micile ecrane cu al 13-lea sezon. Plin de surpize și personaje diverse care îi vor încânta pe cei de acasă.

Gianina Corondan revine la TV!

“De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor”, a declarat Gianina Corondan.

După antrenamentele de care a avut parte la începerea noului sezon, Gianina Corondan a reușit să-și facă o părere despre noii colegi ai săi.“Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune Gianina Corondan, amuzată.

Până acum noul sezon a fost sub semnul întrebării, dar surse din interiorul postului au confirmat că producătorii au ales concurenții. Componența juriului va rămâne neschimbată – căntăreții Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Auremilian Temișan și actorul Andrei Aradits.
Sezonul anterior, cu numărul 12, a fost câștigat de Alin Pascal. O spectaculoasă transformare în duhul lămpii din musicalul „Aladdin“. Alin Pascal a plecat acasă cu un premiu în valoare de 15.000 de euro. Cântărețul a decis să doneze toți banii unui caz umanitar.

Sezonul cu numărul 13

Ce va surprinde este că Gianina Crondan este în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.Show-ul nu s-a mai produs în această primăvară, dar din toamnă echipa se va reuni la muncă. „Chiar dacă juraţii au fost puşi pe liber pentru un sezon, ei au semnat deja contactele pentru cel din toamnă. Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan au avut doar o pauză mai lungă. printre cei care vor concura se numără Romică Ţociu”, au povestit surse din interiorul Antenei 1.

În tot acest timp, toți cei patru jurați au fost cooptați și în alte proiecte individuale. Andrei Aradits are diverse contracte de publicitate. Andreea Bălan are o perioadă plină de concerte, iar Aurelian Temișan are spectacole de teatru și concerte. Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, prezentatorii show-ului “Te cunosc de undeva”, au fost distribuiţi în alte proiecte. Ea, în serialul “Fructul oprit”, iar Seleşi, la cârma emisiunii “Aici eu sunt vedeta!”, de la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×