Giani Kiriță și-a ieșit din minți la Exatlon! Cine l-a enervat

Claudiu I   
in Stiri mondene
19/02/2019, 08:56
Giani Kiriță și-a ieșit din minți la Exatlon! Cine l-a enervat GALERIE FOTO
Giani Kirita a tipat la elevii sai din Exatlon 3!

La ultimul episod Exatlon, tensiunea a ajuns la cote foarte ridicate, după ce Giani Kiriță și-a ieșit din minți, în urma unei probe! Irina Postolea nu a reușit să ia punctul în fața Cătălinei Șeicaru, iar acest lucru l-a enervat la culme pe fostul dinamovist. În urma accidentării avute, Cătălina a stat o perioadă pe bară, iar aceasta este al doilea joc în care a intrat, după un repaus de aproximativ două săptămâni, însă s-a descurcat de minune în fața Irinei Postolea, care s-a ales cu apostrofări din partrea lui Giani Kiriță.

Giani Kirita și-a pierdut cumpătul când a văzut că, în ciuda șanselor avute, Irina nu a reușit să puncteze: ”Ce bravo, ma? Ce e ”bravo”? Ce e ”bravo”? Ca nu suntem in stare sa spargem o gaura! Ce e ”bravo”? Pai, gata! Ajunge cu atata ”bravo”! Ca nu suntem cu ”bravo”! Sa ce? Cum sa emit pretentii cand nu pot sa dau, sa sparg o tigla mica, o gaura? N-ai acum!”, a spus Giani Kirita.

Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Giani Kiriță a făcut scandal la Exatlon 3. ”Nu putem sparge o țiglă”

Fostul fotbalist le-a stricat momentul Războinicilor, care o aplaudau pe colega lor pentru moral. Aplauzele s-au oprit imediat ce antrenorul Giani Kiriță și-a făcut apariția plin de nervi. A gesticulat, s-a răstit la concurenți și a zis că nu au nicio șansă să ridice pretenții, când elevii săi nu pot sparge o țiglă!

Giani Kirita Exatlon 3
Giani Kirita i-a apostrofat pe copncurentii sau din Exatlon 3

La Kanad D puteți urmări confruntările de la Exatlon, de la ora 20:00, de sâmbătă până marți, competitie sută la sută reală, care pune în lumină valori precum fairplay-ul, camaraderia, spiritul de echipă. Extatlon 3 a pornit la drum cu următorii concurenți: Echipa Faimoșilor: Andreea Arsine, Mario Fresh, AMI, Costin Gheorghe, Andreea Nihaela Zaragiu, Andrei Boţoacă, Diana Pivniceru, Ciprian Mariş, Cătălina Seicaru, Ion Surdu. Echipa Războinicilor: Ovidiu Jimborean, Gabriel Nedelcu, Irina Postolea, Andrei Angelescu, Nicoleta Iuliana Luncă, Ana Maria Cazan, Mihai Berar, Alexandru George Stoica, Ana Popescu, Ana Maria Stamen. Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Închide ×