Giani Kiriță și-a ieșit din minți la Exatlon! Cine l-a enervat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 08:56
Giani Kiriță și-a ieșit din minți la Exatlon! Cine l-a enervat GALERIE FOTO
Giani Kirita a tipat la elevii sai din Exatlon 3!

La ultimul episod Exatlon, tensiunea a ajuns la cote foarte ridicate, după ce Giani Kiriță și-a ieșit din minți, în urma unei probe! Irina Postolea nu a reușit să ia punctul în fața Cătălinei Șeicaru, iar acest lucru l-a enervat la culme pe fostul dinamovist. În urma accidentării avute, Cătălina a stat o perioadă pe bară, iar aceasta este al doilea joc în care a intrat, după un repaus de aproximativ două săptămâni, însă s-a descurcat de minune în fața Irinei Postolea, care s-a ales cu apostrofări din partrea lui Giani Kiriță.

Giani Kirita și-a pierdut cumpătul când a văzut că, în ciuda șanselor avute, Irina nu a reușit să puncteze: ”Ce bravo, ma? Ce e ”bravo”? Ce e ”bravo”? Ca nu suntem in stare sa spargem o gaura! Ce e ”bravo”? Pai, gata! Ajunge cu atata ”bravo”! Ca nu suntem cu ”bravo”! Sa ce? Cum sa emit pretentii cand nu pot sa dau, sa sparg o tigla mica, o gaura? N-ai acum!”, a spus Giani Kirita.

Giani Kiriță a făcut scandal la Exatlon 3. ”Nu putem sparge o țiglă”

Fostul fotbalist le-a stricat momentul Războinicilor, care o aplaudau pe colega lor pentru moral. Aplauzele s-au oprit imediat ce antrenorul Giani Kiriță și-a făcut apariția plin de nervi. A gesticulat, s-a răstit la concurenți și a zis că nu au nicio șansă să ridice pretenții, când elevii săi nu pot sparge o țiglă!

Giani Kirita Exatlon 3
Giani Kirita i-a apostrofat pe copncurentii sau din Exatlon 3

La Kanad D puteți urmări confruntările de la Exatlon, de la ora 20:00, de sâmbătă până marți, competitie sută la sută reală, care pune în lumină valori precum fairplay-ul, camaraderia, spiritul de echipă. Extatlon 3 a pornit la drum cu următorii concurenți: Echipa Faimoșilor: Andreea Arsine, Mario Fresh, AMI, Costin Gheorghe, Andreea Nihaela Zaragiu, Andrei Boţoacă, Diana Pivniceru, Ciprian Mariş, Cătălina Seicaru, Ion Surdu. Echipa Războinicilor: Ovidiu Jimborean, Gabriel Nedelcu, Irina Postolea, Andrei Angelescu, Nicoleta Iuliana Luncă, Ana Maria Cazan, Mihai Berar, Alexandru George Stoica, Ana Popescu, Ana Maria Stamen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×