Giani Kiriță, decizie radicală la Exatlon, de la Kanal D: “Am încercat timp de o lună”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 08:28
Giani Kiriță, decizie radicală la Exatlon, de la Kanal D: “Am încercat timp de o lună” GALERIE FOTO
Giani Kirita se simte nerespectat la Exatlon!

Giani Kiriță este supărat nevoie mare, după ce Războinicii săi sunt înfrânți la fiecare probă în care se întrec cu Faimoșii. Fostul dinamovist nu mai știe ce să facă pentru a-și motiva echipa. A încercat să le insufle din temperamentul său de învingător, dar ei fac numai pe dos și Giani a ajuns la o concluzie supărătoare: nu este respectat!

Le-a spus-o în față elevilor săi, pe care i-a acuzat că își bat joc de munca lui și de orele petrecute cu ei, dar totul se va schimba!

Giani Kiriță simte că nu este respectat de echipa Războinicilor

”Hai sa va zic ceva! In primul rand, nu ma respectati pe mine. Nu-mi respectati munca. Din tot ce va spun, nu faceti. Nu-mi respectati munca, jucati fara presiune, jucati fara nimic, cum vreti voi. Radeti cum vreti. Faceti cum vreti. Am incercat timp de o luna sa va implementez mentalitatea mea de a invinge, de a merge peste ei tot timpul. De trei ori am facut asta si i-ati batut. 

Giani Kirita Exatlon
Giani Kirita le-e facut morala elevilor sai de la Exatlon

Ba, va fac altceva decat trebuie sa va arat detaliul de la final? Cum sunteti pe traseu, cum sa va duceti sa va ajut. Imi dau sufletul pentru echipa asta si pentru fiecare in parte. Dar voi va bateti joc de mine. Nu ma respectati! Facem antrenament! Vin din ziua mea libera ca vreau sa ajungeti departe. Va dau motivatia de care aveti nevoie si nu faceti nimic din ce va spun! De ce? Ati venit sa va plimbati la Exatlon?

Dar pe mine asa n-o sa ma mai vedeti. In momentul cand o sa vad ca ma respectati si vreti intr-adevar sa respectati ceea ce va spun, sunt aproape de voi. Daca nu, la orice traseu si maine sunt cu voi, faceti alegeri, sunt ca si echipa, nu stiu ce, la final nu trebuie sa imi cereti mie niciun detaliu’‘, le-a spus Giani Razboinicilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×