Gheorghe Turda are din nou probleme de sănătate, motiv pentru care nu a mai apărut în public în ultimele 6 luni

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/11/2019, 13:02
Gheorghe Turda are din nou probleme de sănătate, motiv pentru care nu a mai apărut în public în ultimele 6 luni
Gheorghe Turda are serioase probleme de sănătate. Sursa foto: unica.ro

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda are din nou probleme de sănătate. Artistul nu a mai fost văzut la vreo emisiune de televiziune în ultimele șase luni, iar afecțiunea de care acesta ar suferi nu se tratează ușor.

Gheorghe Turda ar avea serioase probleme de sănătate

Se pare că în cazul lui Turda a recidivat un cancer de care scăpase pe perioada în care avea o relație cu Nicoleta Voicu, de care s-a despărțit cu surle și trâmbițe. Româniatv.net scrie că interpretul de muzică folclorică trebuie să urmeze noi tratamente împotriva cancerului.

Site-ul postului de știri mai scrie că Turda a refuzat să mai apră în emisiunile de televiziune, însă și-a respectat promisiunile contractuale, nerenunțând la evenimentele unde era deja programat de mai mult timp.

Complicata relație cu Nicoleta Voica

Turda fusese diagnosticat cu cancer de piele după ce i-a fost examinat un neg pe care îl avea după ureche. De boală s-ar fi vindecat în timp ce se iubea cu artista Nicoleta Voicu, iar boala se pare că a recidivat după despărțirea de femeie.

Turda și Voica au vorbit de mai multe ori despre motivele care au dus la separare. În timp ce muziciana l-a acuzat pe fostul ei partener că o neglija, Turda susținea că femeia era foarte geloasă și că îi controla toate conversațiile, răspunzând de multe ori la apeluri în locul său.

„Sub numele lui Gheorghe Turda am dus-o în străinătate şi în ţară. Peste tot pe unde aveam câte un concert de unul singur, o introduceam şi pe ea în concerte, bineînţeles, concerte plătite pentru ea. Am avut eu nişte bănuieli, pentru că şi acum patru, cinci zile, când eram într-o mică discuţie de certuri, a dispărut de acasă şi ştiam unde merge. Şi până la urmă a recunoscut că merge într-o vizită”, spunea artistul extrem de mâhnit, scrie libertatea.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×