Gheorghe Turda, anunț despre o nouă relație: „Poate mai apar cu cineva la braț”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/09/2019, 08:34
Gheorghe Turda, anunț despre o nouă relație: „Poate mai apar cu cineva la braț”
Gheorghe Turda se laudă că are multe admiratoare. Sursa foto: Radio România Regional

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda este un familist convins, însă în ultimii ani a avut numai ghinioane în dragoste. Despărțit relativ recent de artista Nicoleta Voicu, muzicianul s-a refăcut repede, iar acum ”amenință” că ar putea ieși în public cu noua sa cucerire. Artistul a povestit cum a fost în vacanța din această vară și care este situația sa sentimentală.

Gheorghe Turda, curtat de admiratoare la concerte

Gheorghe Turda spune că de data asta își dorește o relație discretă și că nu mai vrea să treacă prin ce a trecut cu fostele partenere. Cântărețul a avut toate aceste revelații după vacanța minunată pe care a petrecut-o în Rhodos, Grecia. Artistul a declarat pentru Antena Stars că are foarte multe admiratoare, însă niciodată nu s-a gândit să plece acasă cu vreuna de la concert, căci el își dorește o relație serioasă.

„Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata”, a declarat Turda.

gheorghe turda
Gheorghe a avut o relație cu artista Nicoleta Voicu. Sursa foto: tion.ro

Turda: „Eu am vrut un lucru serios (n.r.: cu Nicoleta Voicu), dar nu a ieșit”

„Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație”, a mai spus cântărețul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×