Gheorghe Dincă, trimis în judecată săptămâna viitoare. Mecanicul este acuzat doar de moartea Alexandrei Măceșanu

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 16:20
Gheorghe Dincă, trimis în judecată săptămâna viitoare. Mecanicul este acuzat doar de moartea Alexandrei Măceșanu
Casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Sursa foto: Hepta

După ce procurorii DIICOT au promis că dosarul în care este incriminat Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată înainte de sărbători, iată că în cele din urmă mecanicul din Caracal urmează să ajungă în fața magistraților săptămâna viitoare.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, trimis în cele din urmă în judecată

Gheorghe Dincă se află în spatele gratiilor de mai bine de 5 luni și nu a fost trimis în judecată până acum în lipsă de probe. Inițial criminalul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu trebuia să fie judecat înainte de finalul anului trecut.

Dosarul crimelor de la Caracal a fost amânat și pentru că se aștepta raportul FBI din America. În cele din urmă procurorii DIICOT au luat decizia de a-l trimite în judecată pe inculpat săptămâna viitoare. Potrivit unor surse Dincă va fi judecat în perioada 6 – 10 ianuarie.

Criminalul din Caracal va fi inculpat doar pentru moartea Alexandrei Măceșanu

Avocații familiilor celor două adolescente care au fost luate la ocazie și ucise de Gheorghe Dincă acuză că din dosar lipsesc informații prețioase. Cel mai important document care lipsește din este chiar certificatul de deces al Luizei Melencu.

Un alt lucru contradictoriu în ceea ce privește dosarul este data care a fost trecută pe certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Mai exact, pe act apare data de 26 iulie 2019, ziua în care Gheorghe Dincă era săltat de polițiști chiar din curtea casei sale.

De asemenea, avocații mai spun că dosarul ar putea fi trimis în judecată fără speța care o privește pe Luiza Melencu. Asta înseamnă că Dincă va fi judecat doar pentru moartea adolescentei de 15 ani răpită pe 24 iulie 2019.

Mecanicul a mărturisit că le-a ucis pe ambele fete. Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani, din comuna Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Gheorghe Dincă a declarat că i-a aruncat resturile corpului la marginea unui păduri din Caracal.

În dosarul Caracal mai este audiat un alt bărbat

Anchetatorii au scos la iveală și un alt suspect în cazul crimelor de la Caracal. Ștefan Risipițeanu, unul dintre prietenii și vecinii lui Dincă, este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Fane, așa cum este cunoscut în oraș, l-a văzut pe Dincă când a ajuns acasă cu Luiza. Ca să nu vorbescă despre faptul că adolescenta ear sechestrată în mașina suspectului l-a rugat pe Dincă să participe la abuzurile asupra fetei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×