Gheorghe Dincă, schimbări dramatice în Penitenciar: „Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă“

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 11:27
Gheorghe Dincă, schimbări dramatice în Penitenciar: „Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă“ GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă nu vorbește cu nimeni în Penitenciar. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă are parte de schimbări dramatice în Penitenciar! Sfârșitul cercetărilor pare că nu i-a picat prea bine celui poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal”. Presupusul criminal a fost mutat la București și s-a schimbat enorm. Acum, vorbește puțin și are zile întregi când nu scoate nici măcar un cuvânt. Mai mult de atât, conștient de faptul că ar putea fi snopit în bătaie de ceilalți deținuți, Dincă refuză să plece din celulă.

Gheorghe Dincă, schimbări dramatice în Penitenciar!

Cât timp au avut loc audierile și cercetările, Gheorghe Dincă a părut destul de jovial, mai ales că se obișnuise să fie scos din penitenciar aproape zilnic și dus acasă. Deși părea că se enervează rău de atot atunci când anchetatorii îi săpau prin curte și îi cotrobăiau prin lucruri, Dincă a reușit să-și păstreze un aer de superioritate și nu o dată a dat impresia că deține controlul. De când a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Jilava, lucrurile s-au schimbat.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos, acesta este adevărul. E clar că devine conștient de anumite lucruri”, spun surse din cadrul anchetei, citate de adevarul.ro.

Gheorghe Dincă, schimbări dramatice în Penitenciar! Dincă
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto – facebook

Experți FBI, analiză asupra lui Dincă

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost transferat, marţi, 1 octombrie, din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a săvărşit faptele recunoscute. Trebuie specificat că Dincă a fost expertizat şi de specialiştii FBI cărora procurorii DIICOT le-au cerut sprijinul. De altfel, fostul şef al instituției, Felix Bănilă, declara că anchetatorii vor de la FBI o a doua părere.

Aceștia sperau ca specialiștii FBI să îi analizeze profilul psihologic şi comportamental al lui Gheorghe Dincă pentru a-şi forma o opinie despre sinceritatea bărbatului. Totodată, experţii FBI vor încerca să scoată ADN-ul din rămăşiţele umane de lizieră despre care Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×