Gheorghe Dincă, noi mărturii înfiorătoare. A descris cu lux de amănunte la ce a supus-o Ștefan Risipițeanu pe Luiza Melencu

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 13:39
Gheorghe Dincă, noi mărturii înfiorătoare. A descris cu lux de amănunte la ce a supus-o Ștefan Risipițeanu pe Luiza Melencu
Gheorghe Dincă a povestit cum complicele său, Ștefan Risipițeanu, a violat-o pe Luiza Melencu. Sursa foto: antena3.ro

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor în cursul lunii noiembrie cum prietenul și vecinul său Ștefan Risipițeanu a violat-o pe Luiza Melencu. Inculpatul l-a pus pe Fănică să jure că nu va spune nimic și la plecare i-a dat bani de țigări.

Noi mărturii în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a povestit cum vecinul său a violat-o pe Luiza Melencu

După ce Gheorghe Dincă a mărturisit cum a procedat când a sechestrat-o pe Luiza Melencu în ziua de 14 aprilie, inculpatul a continuat filmul ororilor. Mecanicul din Caracal a povestit cum a violat-o în mod repetat pe adolescenta de 18 ani, dar și care a fost motivul pentru care l-a lăsat pe Ștefan Risipițeanu să o abuzeze.

Inculpatul în cazul crimelor de la Caracal le-a spus anchetorilor că vecinul său era băut când a profitat de Luiza Melencu. Dincă l-a rugat pe acesta să-i promită că nu va spune nimănui despre fata pe care o ține în casă sau despre viol. Mecanicul i-a dat acestuia bani de țigări.

După ce a legat-o strâns pe Luiza Gheorghe Dincă a plecat să-l caute pe Fănică (Ștefan Risipițeanu) pe care l-a găsit la copertină făcând țigări. Pentru că acesta era nerăbdător să ajungă în casă, Dincă l-a dus pe vecinul său la adolescenta sechestrată. „Își freca palmele, dar nu puteam să îl refuz pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”, a declarat monstrul, scrie cancan.ro.

Fănică era băut, iar Dincă i-a promis bani de țigări

Înainte de a intra în casa groazei Ștefan Risipițeanu l-a întrebat pe Gheorghe Dincă. „Nea George, face amor bine?”, la care inculpatul i-a răspuns că da.

„Fănică mirosea rău a țuică, dar nu mai aveam ce face, așa că întâi am stat cu el de vorbă că îl las să o (…), dar jură pe părinţii lui că nu spune la nimeni, mai ales la cumnații lui, Cristi și Marian.

În mod special lui Marian, pentru că el cu Marian era de regulă. S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură.

Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, a spus Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

Fata adormise când cei doi inculpați au ajuns în camera în care era ținută

„Am mers cu Fănică în cameră la Luiza, ușor. Aceasta adormise, dar Fănică s-a împiedicat de masă, că era lângă ușă (și când se închidea ușa în interiorul camerei era negură din cauza cârpei ce o pusesem să nu vină lumina înăuntru de afară, era prinsă pe ușă cu cuișoare) și atunci s-a trezit Luiza, auzind zgomot.

Am zis că sunt eu, dar l-a auzit și pe Fănică, începând să plângă să nu o las la altul. l-am zis că este băiatul ce îl văzuse prin geamul mașinii și să îl lase și pe el să o (…) o singură dată, dar zicând că nu atunci, i-am dat două palme și a tăcut”, mai spune criminalul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×