Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare! Specialiștii de la Măgurele, descoperire de ultimă oră legată de crimele de la Caracal

Alex Năstase   
în Stiri mondene
16/12/2019, 11:33
Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare! Specialiștii de la Măgurele, descoperire de ultimă oră legată de crimele de la Caracal GALERIE FOTO
Casa criminalului Gheorghe Dinca din str. Craiovei nr.169 municipiul Caracal jud Olt , 29 iulie 2019 . Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Gheorghe Dincă ar putea fi la un pas de eliberare dacă descoperirea făcută de specialiștii de la Măgurele se adeverește! Conform expertizei efectuată de aceștia în butoiul în care monstrul din Caracal a spus că și-a ars victimele s-au găsit și alte probe care pot da peste cap întregul caz.

Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare!

Jurnalistul Adina Anghelescu a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV că rezultatul expertizei a fost confirmat chiar și de avocatul familiei Alexandrei. Aurel Moldovan susține însă că procedura judiciară a fost viciată, iar acest fapt ar putea duce la eliberarea lui Gheorghe Dincă.

„Butoiul metalic era fabricat din aliaj de fier, urme de mangan, prezenta un mare grad de uzură, era acoperit de rugină, iar pe suprafaţa acestuia s-au identificat urme de acizi graşi.

Specialiștii de la Măgurele, descoperire de ultimă oră legată de crimele de la Caracal

S-au mai descoperit textile, fire de păr canin şi materie care conţine zinc, fier, calciu, titan şi urme de ser de acizi grasi, urme de grăsime care puteau avea provenienţă animală sau umană.

Din analizarea compoziţiei chimice a fragmentelor osoase, s-a stabilit că oasele găsite în butoi au ars la o temperatură cuprinsă între 600 si 1000 de grade Celsius, oasele de la lizieră până la 800 grade Celsius.

Pe oasele din butoi si liziera au fost identificate elemente de polietilena, vaselina şi lemn ars ceea ce a dus la concluzia că arderea lor s-a produs în acelasi butoi. (…)

Cenusa găsită în butoi şi cea găsită în liziera prezinta compozitii asemanatoare. Pe fragmentele osoase ridicate din butoi si liziera s-au identificat elemente chimice identice.

Lucrul acesta face ca specialiştii să concluzioneze că arderea s-a produs în acelaşi loc, adică în butoiul expertizat din curtea lui Dincă”, a declarat jurnalistul Adina Anghelescu.

Acum, avocații familiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu susțin că n-au fost informați despre această expertiză și invocă erori de procedură care ar putea chiar să-l pună pe Gheorghe Dincă în libertate.

„Am aflat despre această expertiză când am studiat ultima dată dosarul, noi trebuia să fim chemaţi înainte să dispună efectuarea expertizei”, a declarat avocatul Aurel Moldovan

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×