Gheorghe Dincă, de urgență la spital! Ce a pățit monstrul din Caracal

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 12:16
Gheorghe Dincă, de urgență la spital! Ce a pățit monstrul din Caracal
Gheorghe Dinca a ajuns la spital. Sursa foto: playtech.ro

Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la Spitalul Penitenciar Jilava! Principalul suspect în cazul dispariției Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu nu se simte bine, iar la recomandarea psihologului care îl tratează a cerut să fie internat, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă, de urgență la spital

Gheorghe Dincă a ajuns la spital după ce psihologul care îl consiliază după gratii i-a recomandat să se interneze. Se pare că starea psihică a monstrului din Caracal s-a deteriorat pe perioada detenției.

Ajuns la Jilava, se pare că Gheorghe Dincă va fi supus și unor noi teste care au menirea să vadă dacă Gheorghe Dincă a avut sau nu discernământ atunci când le-a ucis pe cele două fete.

Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, apoi le-a ars trupurile în butoiul din spatele curții sale.

Mai mult decât atât, se pare că monstrul din Caracal a ascris cu mâna lui, în propria sa celulă, amănunte șocante despre chinurile la care le-a supus pe cele două fete și a explicat și motivele pentru care le-a răpit, ucis și incendiat pe cele două fete!

Potrivit Digi 24, la începutul lunii noiembrie, Gheorghe Dincă a început să scrie la el în celulă detalii îngrozitoare despre cele două crime de care este acuzat de procurori, pe care le-a și recunoscut în fața anchetatorilor. Cea mai chinuită dintre cele două fete a fost Luiza melencu, fata de 18 ani. Nu mai puțin de patru zile a durat calvarul său.

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, scrie: „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”. Dincă nu s-a mai putu abține și i-a oferit fetei 30 de lei pentru sex.

Aceasta l-a refuzat, iar acest lucru l-a făcut pe bărbat să-și iasă din minți. A legat-o cu cureaua și a lovit-o, ba chiar a legat-o și la ochi, pentru a nu vedea unde o duce. Disperat că nu o convinge pe aceasta să întrțină raporturi sexuale cu el, a sechestrat-o câteva zile, iar în cele din urmă a ucis-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×