Gheorghe Dincă a votat din spatele gratiilor la alegerile prezidențiale de azi: „Ăsta a votat cu Cumpănașu!”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 16:20
Gheorghe Dincă a votat din spatele gratiilor la alegerile prezidențiale de azi: „Ăsta a votat cu Cumpănașu!”
Gheorghe Dincă a votat din Arestul Central al Capitalei. Sursa foto: digi24.ro

Gheorghe Dincă a votat din spatele gratiilor la alegerile prezidențiale de azi. Cineva a comentat pe Facebook că suspectul pentru crimele de la Caracal a votat în mod sigur cu Alexandru Cumpănașu. Dincă nu este condamnat definitiv motiv pentru care acesta își poate exercita dreptul de vot.

Gheorghe Dincă a votat din arestul central

Bărbatul care a spus că le-a ucis pe cele două tinere dispărute de la Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost primul din penitenciarul unde este încarcerat care și-a exprimat opțiunea electorală. Acesta este închis în arestul central al Capitalei. „Ăsta a votat cu Cumpănașu!”, a scris cineva pe Facebook după ce a văzut această știre.

Gheorghe Dincă a devenit cunoscut din cauza tragediei de la Caracal. Atât el cât și soția lui sunt cercetați de DIICOT pentru nenorocirea produsă la Caracal. Soția lui ar fi fost complice la cele petrecute în luna iulie.

gheorghe dincă
Un internaut ironizează situația și spune că Dincă a votat cu Cumpănașu. Sursa foto: comentarii știripesurse,ro

Cazul Caracal, în atenția întregii Românii

Alexandra Măceșanu, 15 ani, a dispărut pe 24 iulie, iar Luiza Melencu pe 14 aprilie. Cele două fete ar fi fost răpite, violate și ucise de mecanicul auto de la Caracal. Acest caz a isterizat întreaga Românie, iar de nenorocire au profitat mai multe persoane, incluzându-l pe unchiul Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a devenit candidat la prezidențiale cu tema eliminării clanurilor interlope din România, acesta fiind ferm convins că fetele nu au murit ori că la mijloc sunt rețele de proxenetism formate din politicieni și procurori, iar Dincă a fost un simplu pion, unul din cei care le racola pe fete.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×