Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a violat și ucis pe fete: “M-a înfierbântat. Nu mai judecam”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 13:17
Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a violat și ucis pe fete: “M-a înfierbântat. Nu mai judecam”
Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a violat și ucis pe fete. Sursa foto: evz.ro

Noi detalii cutremurătoare apar din dosarul crimleor de la Caracal! Gheorghe Dincă a scris cu mâna lui cum le-a luat pe cele două fete în mașina lui, la ce chinuri le-a suspus, dar și cum le-a ucis pe cele două fete de 16 și 18 ani.

Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a violat și ucis pe fete

Potrivit Digi 24, la începutul lunii noiembrie, Gheorghe Dincă a început să scrie la el în celulă detalii îngrozitoare despre cele două crime de care este acuzat de procurori, pe care le-a și recunoscut în fața anchetatorilor. Cea mai chinuită dintre cele două fete a fost Luiza melencu, fata de 18 ani. Nu mai puțin de patru zile a durat calvarul său.

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, scrie: „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”. Dincă nu s-a mai putu abține și i-a oferit fetei 30 de lei pentru sex. Aceasta l-a refuzat, iar acest lucru l-a făcut pe bărbat să-și iasă din minți. A legat-o cu cureaua și a lovit-o, ba chiar a legat-o și la ochi, pentru a nu vedea unde o duce.

„Fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”

A ajuns acasă cu fata, a băgat mașina în curte, dar și-a făcut apariția Fănică, omul care îl ajuta la treburile casei. Dincă i-a spus lui Fănică motivul pentru care a adus-o pe Luiza acasă: servicii sexuale. Fănică a vrut să beneficieze și el de astfel de servicii, așa că Dincă l-a lăsat. Cei doi au violat-o pe Luiza Melencu.

„În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate”, a declarat Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT. Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza îl refuză din nou pe Dincă, iar acesta începe să o lovească. După ce a agresat-o pe Luiza Melencu, Dincă spune că s-a dus să dea de mâncare la nutrii, iar apoi când se întoarce în casă vede că fata murise. „Fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”, scrie Gheorghe Dincă.

Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi. „Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic.

Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.

Și Alexandrei Măceșanu spune că i-a oferit bani pentru sex

După patru luni de la prima crimă, Gheorghe Dincă o ia la ocazie pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 16 ani. „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt”, scrie Gheorghe Dincă.

Alexandrei i-a oferit 50 de lei pentru a întreține relații sexuale cu el, însă fata îl refuză. Imediat, Gheorghe Dincă s-a gândit să o răpească și își pune planul în aplicare. O lovește, o leagă pe bancheta din spate și o duce acasă, unde o agresează sexual.

A doua zi (25.07.2019), Dincă își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata reușește să-l facă să se ducă la farmacie pentru a-i cumpăra pastile, după ce i-a spus că o doare burta și capul.

„Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”.

Gheorghe Dincă îi sună și pe părinții Alexandrei și le spune să stea liniștiți. S-a prezentat drept ginerele lor, încercând să le spună că fata s-a măritat. Când s-a întors acasă, spune că a găsit-o pe Alexandra Măceșanu cu telefonul în mână.

”Am realizat că am omorât-o”

„Nu mai aveam control. Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”. A intrat din nou în panică și s-a hotărât să scape de cadavru exact cum a făcut și cu Luiza Melencu.

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…)

Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, a mărturisit Dincă, care și-a terminat declarația cu data de 26 iulie, când a auzit zgomot la poartă. Erau oamenii legii, care l-au reținut pentru omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×