Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare! E un exemplu pentru toată lumea

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 14:57
Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare! E un exemplu pentru toată lumea GALERIE FOTO
Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare!

Paștele, sărbătoarea cea mai veche și importantă a creștinătății, are rostul ei în lume de a aduna oamenii în jurul liniștii și a îndemna la curățare trupească și sufletească. În perioada sfântă este vorba despre bucurie, dăruire și mulțumire, fiind un simplu omagiu pe care i-l aducem Mântuitorului nostru.

Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare

Cea care îndeamnă la a fi mai buni, măcar cu această ocazie, prin intermediul rețelelor de socializare, este Andra. Cea mai îndrăgită artistă a fost azi, alături de Cătălin, soțul ei, la Căminul de bătrâni de la Străulești.

Cei doi au făcut o vizită celor care au au trăit veșnicia și au rămas uitați, pentru a le dărui o mică bucurie.  Artista a subliniat în mesajul ei faptul că cel mai important lucru pentru oameni este atenția și grija, încheind prin a dezvălui că bătrânețea este mai ușoară așa.

Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare! E un exemplu pentru toată lumea
Andra și Cătălin Măruță au fost la un azil de bătrâni, pentru a le aduce o bucurie în prag de sărbători

”Să fim mai buni înseamnă să dăruim”

„Sa fim mai buni inseamna mai ales sa daruim din timpul nostru, din atentia si energia noastra. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciata o imbratisare. Am fost azi alaturi de Catalin la Căminul de bătrâni de la Străulești sa dăruim pachete, dar mai ales ca sa ii inveselim si sa ii ascultăm.

Gestul pe care l-a făcut Andra, în Joia Mare! E un exemplu pentru toată lumea
E un exemplu pentru toată lumea

Poate nu aveti cum sa faceti cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-as bucura sa va rupeti macar o ora din timp si sa mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atentia voastra ii va bucura enorm! Uitati numai ce primire calduroasa mi-a facut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, a scris Andra pe contul său de socializare, alături de care a postat și câteva fotografii cu o bătrână care i-a oferit din prima toată căldura ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×