Gestul făcut de Petruța Gheorghe pentru fiica ei, Katarina, înainte să moară. Tânăra este o cântăreață de succes

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 14:44
Gestul făcut de Petruța Gheorghe pentru fiica ei, Katarina, înainte să moară. Tânăra este o cântăreață de succes GALERIE FOTO
Petruța Gheorghe a fost alături de Katarina când fata a luat decizia să se apuce de muzică. Sursa foto: Facebook Petruța Gheorghe

Relația dintre Petruța Gheorghe și fata ei, cunoscuta cântăreață Katarina, era una cu totul specială.

Petruța Gheorghe a încurajat-o pe Katarina să cânte și îi promova munca pe Facebook

Psihoterapeutul care a murit astăzi a fost mereu aproape de fiica ei. În ultima vreme, femeia a distribuit postările fiicei sale, în special cele în care își promova cariera muzicală.

Petruța Gheorghe a lăsat în urmă trei copii, pe celebra artistă Katarina, Maria și Maximilian. Cei trei copii au avut o relație foarte bună cu Andrei Gheorghe.

Luna trecută, Petruța împlinise 52 de ani

Jurnalistul care s-a stins din viață în anul 2018 a încurajat-o și el pe Katarina să urmeze cariera muzicală la care visa și i-a iubit pe copiii Petruței ca pe ochii din cap.

Moartea psihoterapeutului Petruța Gheorghe a fost anunțată astăzi de Oana Cuzino. Aceasta era una din cele mai apreciate doctorițe și scria articole medicale pentru o publicație cunoscută de la noi.

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră”, este mesajul prin care a dat teribila veste Oana Cuzino.

„Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim”, a mai scris Oana Cuzino pe Facebook.

Luna trecută, Petruța împlinise 52 de ani, iar în ultima vreme femeia se lupta cu o boală necruțătoare. Dumnezeu a avut alte planuri, iar acum Petruța se va întâlni în ceruri cu Andrei Gheorghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×