Gestul făcut de Madonna la Eurovision 2019 care a înfuriat gazdele

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2019, 10:55
Gestul făcut de Madonna la Eurovision 2019 care a înfuriat gazdele GALERIE FOTO
Gestul facut de Madonna la Eurovision 2019 care i-a infuriat pe israelieni

Madonna a susținut un concert în finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv, dar a reușit să îi înfurie pe organizatori cu un gest pe care l-a făcut în timpul galei live și care nu era trecut în niciun contract și nici la repetiții nu a fost afișat! Celebra cântăreață a afișat în timpul concertului său din Tel Aviv două steaguri: cel al Israelului și pe cel al Palestinei!

Gestul făcut de Madonna care a înfuriat gazdele la Eurovision 2019

Madonna a urcat pe scenă îmbrăcată cu o capă de culoare neagră și un plasture pe ochi și a interpretat melodia „Like a Prayer” și noul ei single, „Future”. Deși a fost somată de activiști să nu participe la finala Eurovision 2019, Madonna a ignorat apelurile acestora și a urcat pe scena de la Tel Aviv.

Însă acum organizatorii concursului spun că includerea în show-ul Madonnei a celor două steaguri israelian și palestinian nu au fost aprobate în avans și nu fuseseră incluse la repetiții.

Gest Madonna Eurovision 2019
Gestul facut de Madonna la Eurovision 2019, un apel la pace

Doi dansatori au purtat steagurile Israelului și al Palestinei

„În timpul transmisiunii live, doi dintre dansatorii Madonnei au afișat pentru o scurtă perioadă de timp steagurile Israelului și Palestinei pe spatele costumației lor. Aceste elemente nu au făcut parte din repetiția care a fost aprobată. Eurovisionul este un eveniment non-politic, iar Madonna a fost informată asupra acestui lucru”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Chiar dacă prestația Madonnei a lăsat un gust amar din punct de vedere artistic, artista a fost lăudată pentru declarația politică foarte puternică pe care a făcut-o în timpul concertului său. Madonna a transmis astfel un mesaj de pace între cele două țări aflate într-un conflict sângeros, soldat cu foarte multe victime din rândul civililor.

„Deși prestația a fost slabă, Madonna a reușit să încalce principiile Eurovisionului prin introducerea steagurilor pe spatele celor doi dansatori. Ce risipă de bani a fost Eurovision 2019”, a scris jurnalistul Luke Baker.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×