Gestul emoționat făcut pentru doamna Geta, polițista umilită pe Internet pentru aspectul fizic

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/05/2019, 14:06
Gestul emoționat făcut pentru doamna Geta, polițista umilită pe Internet pentru aspectul fizic
Doamna Geta a fost jignită pe o pagină de Facebook. Sursa foto: Facebook MAI

Doamna Geta este o polițistă a cărei identitate a devenit cunoscută în ultimele zile după ce o pagină de Facebook  a făcut glume pe seama ei. Cei care administrează pagina ”Goovernu Rumeniei” au distribuit o fotografie cu polițista legându-se de aspectul ei fizic. Poliția Română a avut o reacție după ce femeia care lucrează în cadrul instituției a fost umilită.

Ministerul Afacerilor Interne a relatat prin ce a trecut doamna Geta

Ministerul Afacerilor Interne a relatat povestea doamnei Geta și motivele pentru care are un fizic disproporționat. În spatele unei simple imagini se ascund, de cele mai multe ori, drame pe care nu avem de unde să le cunoaștem. Reprezentanții instituției au vrut să facă povestea ei cunoscută după ce glumele răutăcioase s-au înmulțit la adresa ei.

MAI a povestit scena care a avut loc la sediul Poliției Rutiere. Doamna Geta a ajuns spășită în fața șefilor și și-a cerut iertare pentru că a distrus imaginea Poliției. Șefii i-au spus că nimeni nu are ce să îi reproșeze și că își face treaba exemplar. În ziua de după viralizarea imaginii cu ea pe pagina de Facebook pomenită mai sus, femeia nu a ieșit deloc din birou.

Aceasta e postarea de pe Facebook care i-a indignat pe mulți români

Doamna Geta, primită cu flori și zâmbete la Rutieră

A doua zi, spun cei de la Ministerul de Interne, doamna Geta a ajuns mai devreme la muncă pentru a trece neobservată. I-au spus să plece în curte pentru că o așteaptă o surpriză. Apoi, femeia, puțin speriată, s-a dus în curtea unității unde o aștepta toată tura de serviciu. Un coleg i-a oferit un buchet de flori, iar femeia a început să aibă lacrimi pe obraji.

Persoanele care au făcut glume pe seama fizicului doamnei Geta nu știu ce se ascunde în spate. Pentru că își dorea foarte tare un copil, a urmat un tratament timp de 6 ani de zile, tratament care i-a afectat metabolismul. Geta nu regretă nimic, căci are o fată de care este tare mândră, scriu cei de la Ministerul de Interne.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×