George Burcea a răbufnit pe Instagram după ce s-a spus că divorțează de Andreea Bălan: “Doar bârfa-i bună?”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 11:12
George Burcea a răbufnit pe Instagram după ce s-a spus că divorțează de Andreea Bălan: “Doar bârfa-i bună?”
George Burcea, mesaj pe Instagram despre divorţul de Andreea Bălan

George Burcea a scris un comentariu pe Instagram, la o poză a sa, vizavi de cele speculate de presă în ultimele zile, şi anume de divorţul lui de Andreea Bălan.

George Burcea, mesaj pe Instagram după zvonurile de divorţ de Andreea Bălan

George Burcea reacţionează pe reţeaua de socializare după zvonurile apărute în presă şi îşi roagă fanii să înceteze cu mesajele referitoare la despărţire. Actorul susţine că nu este dispus să ofere detalii legate de viaţa lui privată şi îşi invită prietenii să îi dea unfollow în cazul în care aceştia au alte aşteptări de la el.

Soţul Andreei Bălan pare revoltat de povestea apărută în mass-media şi îi critică pe cei interesaţi numai de „bârfă”.

George Burcea nu a făcut lumină asupra zvonurilor de divorţ

În mesajul publicat pe Instagram, actorul refuză să ofere informaţii legate un un posibil divorţ.

„Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfă-i bună?

De asta ne aflam în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc…. Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate…nu rahaturi de presă și alte bazaconii.

Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea…exista un buton de unfollow..apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională să rămână dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă sta la dispoziție. Multzamos„, este comentariul lui George Burcea de pe Instagram.

Bârfa divorţului dintre George Burcea şi Andreea Bănică a fost întreţinută şi de cântăreaţă printr-un mesaj după ce i-a şters comentariile soţului de la postările ei şi îi dăduse acestuia unfollow.

Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, scria Andreea Bălan pe reţeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×