George Burcea a plecat de-acasă și a fost surprins îmbrățișat cu o altă blondă: ”Andreea o să vă anunțe”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 11:30
George Burcea a plecat de-acasă și a fost surprins îmbrățișat cu o altă blondă: ”Andreea o să vă anunțe”
George Burcea a plecat de acasă

George Burcea, soțul Andreei Bălan, și-a făcut bagajul și a plecat de-acasă! Acțiunile și declarațiile celor doi fac să se contureze pe zi ce trece mai mult divorțul despre care se vorbește de ceva timp în presă, mai ales că actorul a fost fotografiat îmbrățișat cu o blondă misterioasă.

George Burcea a plecat de acasă

George Burcea a fost fotografiat în timp ce părăsea domiciliul conjugal cu valiza în spinare, iar asta s-a întâmplat acum două zile! Așadar, Andreea Bălan și George Burcea sunt separați de cel puțin două zile, de când actorul a plecat de-acasă, potrivit cancan.ro.

George Burcea a vorbit despre separarea de Andreea Bălan și a vorbit chiar și de un evental divorț. Vă reamintim că cei doi sunt împreună din anul 2014 și au două fetițe împreună. Au trecut prin multe situații,printre care și cea de la nașterea micuței Clara, când Andreea Bălan a fost la un pas să moară. Soțul său i-a fost alături non-stop, iar fanii credeau că această cumpănă va suda și mai bine cuplul.

George Burcea a fost întrebat dacă s-a separat de Andreea Bălan

Acum, cei doi vorbesc despre separare. George Burcea a fost întrebat dacă va divorța de Andreea Bălan, iar acesta a dat un răspuns care îi va pune pe gânduri pe fanii celebrului cuplu.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea pentru sursa menționată.

Imediat cum a plecat de acasă, încă soțul Andreei Bălan a fost surprins într-o ipostază cel puțin suspectă. George Burcea s-a întâlnit în autoturismul său cu o blondă misterioasă. După aproximativ 15 minute, timp în care au discutat pe îndelete, cei doi s-au dat jos din mașină, s-au îmbrățișat și au luat-o pe drumuri separate. Tânăra a plecat cu mașina ei, iar George Burcea s-a urcat în mașina unui prieten.

Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart de mult același pat, iar motivul, spun ei, ar fi confortul fetițelor pe care le au împreună.

”Eu dorm cu Clara. De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea. (…) Mama nu doarme cu noi. Mama vine jumătate din zi și ne ajută. Seara la băiță trebuie să fim acolo, să ne terminăm programul, pentru că la doi copii trebuie să fie două persoane în casă. Ella este geloasă pe Clara, dar așa am înțeles că este în orice familie cu doi copii”, a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×