Gigi Becali știe cum să-l facă pe Gheorghe Dincă să spună adevărul: „Lăsați-mă trei ore cu el!”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 18:07
Gigi Becali știe cum să-l facă pe Gheorghe Dincă să spună adevărul: „Lăsați-mă trei ore cu el!”
George Becali spune că știe cum să îl facă pe Dincă să spună adevărul. Sursa foto: digi24.ro. Colaj: Fanatik

George Becali a vorbit despre cazul Caracal și a spus că îl poate face pe Gheorghe Dincă să spună adevărul despre ce s-a întâmplat cu fetele din Dioști și Dobrosloveni, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Latifundiarul din Pipera, cel care și-a măritat recent fata, a spus că în doar trei ore el poate afla adevărul în acest caz de dispariții.

George Becali ar vrea să-l interogheze pe Gheorghe Dincă

Becali a spus, mai în glumă, mai în serios, că în câteva ore el poate să afle totul despre ce s-a întâmplat, de fapt, la Caracal. Patronul FCSB susține că dacă ar fi procuror, ar fi unul mai bun decât cei de pe plaiurile mioritice și cu siguranță mult mai eficient decât FBI. Afaceristul a spus că ar avea nevoie doar de un ciocan și cazul ar fi rezolvat imediat.

„Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a declarat omul de afaceri la România TV.

george becali gheorghe dincă
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute din județul Olt. Sursa foto: digi24.ro

Ancheta de la Caracal continuă

Ancheta în dosarul Caracal continuă, iar adevărul este departe de a se afla. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a violat și ucis pe cele două adolescente de 15, respectiv 18 ani. Luiza a dispărut pe 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×