Gemenele Cheeky Girls, de nerecunoscut! Monica și Gabriela au serioase probleme de sănătate

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 11:57
Gemenele Cheeky Girls, de nerecunoscut! Monica și Gabriela au serioase probleme de sănătate GALERIE FOTO

Gemenele Cheeky Girls, Monica și Gabriela, s-au schimbat enorm. Cele două fete sunt de nerecunoscut din toate punctele de vedere. Acestea au avut probleme cu alimentația și au devenit anorexice. Ba mai mult, anxietatea și depresia și-au făcut și ele apariția.

Probleme serioase de sănătate

Problemele de sănătate nu le-au ocolit pe surorile Cheeky Girls în ultimii ani. După necazurile cu silicoanele Monicăi şi pietrele la rinchi ale Gabrielei, aceasta din urmă a aflat că are o tumoare la un genunchi şi că va trebui să ajungă la bisturiu.

“După maraton, Gabriela a avut nişte probleme la genunchi. De atunci face analize în fiecare an”, a declarat pentru Libertatea Margareta Irimia Semal, mama surorilor. Ulterior acestor evenimente, cîntăreaţa a aflat că are o tumoare în os, descoperită, din fericire, în fază incipientă. Dacă este malignă sau benignă, doar analizele amănunţite şi biopsia pot stabili.

Tatăl îi va anunţa diagnosticul

“Săptămîna viitoare va veni din nou în România, la Cluj, unde este medic tatăl ei, ca să facă analizele. Trebuie să se opereze, dar intervenţia va avea loc în Anglia”, ne-a mai mărturisit mama fetelor. Deşi problema ar putea fi una serioasă, iar recuperarea după operaţie, greoaie, cântăreţele şi-au încărcat agenda pentru anul acesta cu numeroase concerte şi, privind cu optimism rezultatul analizelor, nu se tem că starea de sănătate a Gabrielei le va afecta viaţa profesională.

“Au început anul cu multe contracte, nici n-au avut timp să plece în vacanţă. Au concerte aranjate până în luna august. Vor fi foarte ocupate tot anul”, a mai adăugat Margareta Irimia Semal, mândră de performanţele profesionale ale fiicelor ei.

Una, la bal, alta, la spital

În timp ce Gabriela va urma seria analizelor în Cluj, Monica va petrece câteva zile de vis alături de logodnicul ei, Shaun Taylor, în Spania. “Atât îşi poate permite Monica. Doar trei zile de vacanţă săptămâna viitoare. Fetele şi-au schimbat agenţia care se ocupă de concertele lor şi au mult de lucru, astfel că nu-şi pot permite vacanţe lungi”, a precizat mama tinerelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×