Categorie: Autor:

GALERIE FOTO. Pofta de viaţă se transmite de la un soţ la altul în familia Tamaş! Nevasta fotbalistului a “hoinărit” o noapte întreagă prin Bucureşti

Unii zic ca viata de fotbalist este grea, insa nu acelasi lucru se poate spune despre traiul nevestelor de sportivi, mai ales cand acestia sunt plecati din tara.

Ioana, sotia lui Gabi Tamas, este un astfel de exemplu, si asta pentru ca se distreaza la maxim in lipsa fotbalistului care joaca la o echipa din Anglia. Ea a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute pana dimineata din club in club, prin Bucuresti impreuna cu prietenele ei.

Sotia fotbalistului (deloc „echipata” de iarna cu… o fusta foarte scurta) era intr-o forma de zile mari. S-a distrat impreuna cu manechinul Alexandra Enachescu, o buna prietena de-a ei, dar si cu Gabriela Pavel, fosta iubita a lui Liviu Varciu. Petrecerea din urma a avut loc la BOA si a tinut pana dimineata, iar la 03.30, Ioana Tamas a parasit clubul alaturi de cele doua.

Distractie pe cinste

Chiar daca afara era foarte frig, cele trei nu au avut vreo problema. Ioana, Alexandra si Gabriela au mai discutat pret de cateva minute in fata clubului, timp in care mai dansau, chiuiau si radeau de mama focului. Dupa care fetele si-au chemat un taxi si s-au dus, cel mai probabil, acasa. Ioana Tamas a fost nevoita sa incalzeasca singura patul, avand in vedere ca sotul ei se afla in Anglia.

Cu toate acestea, tanara se distreaza de mama focului in cluburile din Capitala, poate si pentru ca se plictiseste in absenta sotului.

sursa: cancan.ro