Categorie: Autor:

GALERIE FOTO. O fostă participantă la Miss, prezentatoare la televiziunea Patriarhiei Române

Eveline Pauna, fosta balerina si participanta la Miss Romania, a devenit prezentatoare la televiziunea Patriarhiei Romane.

Eveline Pauna si-a inceput cariera in televiziune la Money Channel, apoi a trecut la TVR, unde a prezentat emisiunea „Romania mea frumoasa”. Ea a primit ulterior o oferta de a lucra la Ministerul Culturii, apoi a acceptat oferta Tinitas TV, televiziunea Patriarhiei Romane, de a realiza si prezenta o emisiune saptamanala intitulata „Sa cultivam recunostinta!”.

„Trinitas este o provocare pentru mine deoarece e o televiziune speciala, de nisa, dar proiectul ii inspira pe cei de acasa fara a cadea intr-o zona foarte religioasa. Imi cunosc foarte bine limitele si zona de expertiza, nu m-as putea implica intr-un lucru foarte religios sau dogmatic”, a declarat Eveline, care a avut-o invitat, recent, pe cantareata Monica Anghel. Inainte de a intra in lumea televiziunii, frumoasa Eveline a participat la un concurs Miss Romania si a fost balerina in trupa emisiunii “Surprize, surprize!”.

sursa: wowbiz.ro