Categorie: Autor:

GALERIE FOTO. Nudurile Madonnei de la 20 de ani, publicate! Imagini de arhivă

Puţine vedete au ţinut sub control fotografiile cu ele dezbrăcate aşa cum a făcut-o, de-a lungul anilor, Madonna (57 de ani). Încă din tinereţe, cântăreaţa s-a mândrit foarte mult cu trupul ei perfect, pe care şi l-a expus complet dezbrăcat în cadrul unei şedinţe foto realizate în anul 1979, pe când ea avea numai 20 de ani.

Madonna a pozat goală pentru un curs de fotografie la care lua parte în calitate de model. Imaginile alb-negru au fost realizate de fotograful Martin H.M. Schreiber pe vremea când artista lucra drept manechin, potrivit dailymail.co.uk.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CÎT DE DEZINVOLTĂ ERA VEDETA

Schreiber a cunoscut-o pe Madonna când susţinea un workshop numit „Fotografierea nudului” la Parsons New School în New York, Statele Unite ale Americii, şi mărturiseşte că, pentru scurt timp, cei doi au fost iubiţi.

Imaginile au fost publicate în ediţia din mai 2015 a revistei Playboy, iar acum au fost „adunate” în cadrul unei noi cărţi, Madonna: Nuduri II. Mai mult, acestea vor fi vedetele unei expoziţii din Paris, care se va deschide la 8 decembrie, cu o zi înainte ca artista să cânte în deschiderea turneului Rebel Heart.

Sursă: www.click.ro