Categorie: Autor:

GALERIE FOTO. Miracol pentru fosta iubită a unui fotbalist. „Rupea cîntarul” cu 12 luni în urmă, acum s-a transformat într-o „bombă sexy”

Lauren Goodger, fosta iubită a fotbalistului Mark Wright, are o poveste care a impresionat în Marea Britanie. În urmă cu doar 12 luni, după pozele care i-au fost făcute la mare, în Egipt, a fost ironizată pentru numeroaselor kilograme în plus.

A decis atunci să îşi schimbe total stilul de viaţă, iar programul de fitness pe care l-a stabilit a dat roade. La doar un an distanţă, a ajuns să fie invidiată pentru fizicul ei, după ce a slăbit peste 25 de kilograme.

„Am fost contactată de Playboy! Nu e nimic bătut în cuie încă, dar am avut discuţii cu un fotograf de la Playboy. Vom ajunge cu siguranţă la o înţelegere. Revista nu va mai fi pe piaţă mult timp şi pentru mine, şansa să apar în una dintre ultimele ediţii, ar fi o realizare extraordinară. Multe vedete precum Carmen Electra, Katie Price sau Kelly Brook au făcut-o şi au arătat extraordinar. Sper să rezolv această problemă înaitne de vară şi cred că asta m-ar ajuta să-mi fac numele cunoscut şi în America„, a spus Lauren pentru Daily Mail.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU TRANSFORMAREA FRUMOASEI LAUREN