Categorie: Autor:

GALERIE FOTO. Îl mai ştii pe băiatul cu broaştele din „Liceenii”? Cum arată acum

Costin Marculescu, cunoscut şi ca baiatul cu broastele din “Liceenii”, a inceput cu dreptul actoria cu rolul avut în celebrul film, însă a trecut timpul şi a acesta a intrat într-un con de umbră.

A preferat sa se ocupe de alte lucruri, a avut o scoala de manechine, si a lasat actoria deoparte. Implicat in diverse scandaluri de-a lungul timpului, Marculescu s-a schimbat vizibil de la rolul care l-a facut cunoscut. A mai luat in greutate, iar timpul si-a pus amprenta asupra lui.

A vrut să se sinucidă

Mărculescu intrase într-un mare impas, atunci cînd iubita sa, Samira, a decis să se despartă de el. Cei doi au împreună o fetiţă, iar atunci cînd s-a văzut singur, Mărculescu a avut un moment cînd s-a gîndit să se sinucidă:

„Ei uite că duşmanii mei şi-au văzut visul cu ochii. De fapt, o sã-l vadă în scurt timp. Costin Mãrculescu nu o să mai fie. Sper sã fie multă lume la mine la cimitir la Bellu la cît bine am făcut la lume şi la cât am putut bucura spectatorii de teatru şi telespectorii TV. Atât am putut”, postase Mărculescu.

Din fericire, Mărculescu a revenit la gînuri mai bune.