Galerie Foto HOT cu Diana Belbiță, concurenta de la Ferma 2019 care a aprins imaginația telespectatorilor Pro TV

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 16:15
Galerie Foto HOT cu Diana Belbiță, concurenta de la Ferma 2019 care a aprins imaginația telespectatorilor Pro TV GALERIE FOTO
Poze sexy cu Diana Belbiță, concurenta de la Ferma!

Diana Belbiță și-a arătat o altă latură în competiția Ferma, cea feminină. Cunoscuta luptătoare a mai participat și la sezonul trecut al emisiunii Exatlon. Tânăra de doar 23 a ales să spună adevărul în orice situație și să lupte până la capăt pentru fiecare titlu, așa cum a făcut și în show-ul Ferma. Diana a început să facă sport de la 12 ani, iar în primăvara anului 2015 a intrat pentru prima oară în cușcă.

Diana Belbiță, imagini HOT cu concurenta de la Ferma!

Diana Belbiță s-a făcut cunoscută odată cu participarea la emisiunile televizate precum Exatlon și Ferma. La ambele show-uri a ales să fie naturală și să pună cărrțile pe față. „Sunt o femeie cu atitudine, nu mă consider rea, în ciuda sportului pe care îl fac.

Din contră, cred că sunt unul dintre cei mai calmi oameni, cei mai sensibili, într-o oarcecare măsură. Am și o latură sensibilă, deși greu se ajunge în punctul ăla. Nu am foarte mulți prieteni (…), port un scut de protecție pentru oamenii din jurul meu. Eu nu am foarte multă încredere în oameni!”, a spus Diana Belbiță, pentru VIVA!

Poze HOT cu Diana Belbiță, concurenta de la Ferma
Poze HOT cu Diana Belbiță, concurenta de la Ferma

Diana Belbiță, relație cu Marius Crăciun?

Diana Belbiță s-a apropiat destul de mult de Marius Crăciun, fost participant al emisiunii Ninja Warrior, așa cum au putut observa urmăritorii show-ului. Cu toate acestea, sportivul a clarificat situația prin câteva versuri, spunând că sunt doar prieteni. “Nu, nu am o relație. Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial”, a declarat Diana Belbiță, relatează VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×