Gabriela Szabo, în doliu! Mama atletei a murit într-un spital din București

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 14:57
Gabriela Szabo, în doliu! Mama atletei a murit într-un spital din București
A murit mama Gabrielei Szabo

Gabriela Szabo este în doliu, după trecerea în neființă a mamei sale. Marea sportivă trece prin clipe cumplite, după ce mama sa a murit în urma unei suferințe de durată. Decesul a avut loc într-un spital din București, potrivit bistrițeanul.ro.

A murit mama Gabrielei Szabo

„Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, așa o caracterizează cei care au cunoscut-o pe mama marii atlete Gabriela Szabo. Livia Szabo s-a stins sâmbără noapte, într-o clinică din București, unde era internată pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea.

Livia Szabo avea 67 de ani și suferea de mai multe boli, care într-un final au răpus-o. Ea se afla de ceva timp la București, acolo unde Gabriela Szabo, fiica sa, se ocupa îndeaproape de problemele ei de sănătate.

Livia Szabo suferea de mai multe afecțiuni medicale

Din păcate, sâmbătă noapte, femeia a pierdut lupta cu viața. Medicii au încercat s-o resusciteze minute în șir, dar într-un final s-au văzuți nevoiți să se oprească pentru a cosstata decesul Liviei Szabo. Era ora 03:00.

Livia Szabo suferise o intervenție chirurgicală în anul 2018. Atunci, medicii au decis s-o opereze pe femeie, după ce i-au făcut mai multe analize gastro-intestinale. Avea probleme la stomac, iar medicii au intervenit de urgență.

Acum însă, mama Gabrielei Szabo va fi dusă la Bistrița, orașul unde a trăit toată viața. Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 12, iar priveghiul și ceremonia religioasă urmând să aibă loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×