Gabriela Firea și consilierii PSD au purtat măști și halete să se apere de „virușii guvernamentali”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 15:30
Gabriela Firea și consilierii PSD au purtat măști și halete să se apere de „virușii guvernamentali”. Video
Gabriela Firea și consilierii PSD au purtat măști și halete să se apere de „virușii guvernamentali” *foto: captură facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea a continuat la ședința de Consiliu de miercuri războiul pe care îl are cu guvernul PNL. Astfel, primarul general al Capitalei, alături de consilierii generali PSD, au purtat măști de protecție și halate sanitare în timpul ședinței pentru a se apăra de „virușii guvernamentali”.

Gabriela Firea, cu mască pe față la ședința consiliului municipal

Astfel, Firea a spus înainte de începerea ședinței că, deși doar de la școlile de stat au fost raportate 1.905 cazuri de gripă, pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile – CNSCBT cifra nu este actualizată.

„Avem peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la școlile de stat, dar în continuare pe site-ul instituției Guvernului numărul cazurilor trecute în dreptul Capitalei rămâne 92. Nu trebuie să stăm cu mâinile-n sân și doar să ne apucăm să privatizăm sistemul de sănătate”, a declarat Gabriela Firea înainte de începerea ședinței de Consiliu General.

În ceea ce privește controalele pe care Ministerul Finanțelor le-a anunțat la instituțiile primăriei, Firea a spus că „Am pregătit deja un birou cu pâine, sare și ștergar și așteptăm controlul cu care ne amenință ministrul Finanțelor”.

După ce și-a susținut discursul în fața aleșilor municipali, Gabriela Firea și-a pus și masca pe față. Din păcate pentru edilul Capitalei, aceasta a fost neinspirată și nu a apucat să pună masca și pe nas, motiv de glume pentru internauți.

Propun astazi Consiliului General inca un proiect de hotarare pentru imbunatatirea calitatii aerului in Capitala, etapa a doua a programului prin care urmarim eliminarea din traficul bucurestean a masinilor cu grad ridicat de poluare. Prin acest proiect, care se va derula in perioada 2020-2021, vom acorda 5000 de stimulente financiare, in valoare de 9000 de lei fiecare, bucurestenilor care locuiesc in centrul orasului, in schimbul casarii unui autovehicul non euro, euro 1 sau euro 2.

Gepostet von Gabriela Firea am Mittwoch, 29. Januar 2020

Primarul Capitalei continuă războiul cu guvernul liberal

Gabriela Firea (PSD) s-a aflat într-un conflict total cu guvernul PNL, după ce Ludovic Orban s-a instalat în fotolul de premier. Primul vizat de către Firea a fost ministrul Mediului, Costel Alexe, cel cu care a avut un conflict pe tema poluării din București. Primărița l-a invitat pe Alexe „să se mute” dacă nu îi place să trăiască în Capitală.

Apoi a urmat să fie luat la rost ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. Asta pentru că Firea susține că liberalul nu i-a dat banii ceruți când a făcut bugetul statului. În replică, ministrul a arătat că Firea cheltuie o groază de bani pe salarii în cadrul companiilor municipale pe care le-a creat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×