Gabriela Firea, plângere penală pe numele lui Rareș Bogdan! „Sa vină în fața instanței cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 15:40
Gabriela Firea, plângere penală pe numele lui Rareș Bogdan! „Sa vină în fața instanței cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA” GALERIE FOTO
Primarul General, Gabriela Firea, contre cu Rareș bogdan. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că va depune o plângere penală pe numele lui Rareș Bogdan.

Gabriela Firea, plângere penală pe numele lui Rareș Bogdan!

Europarlamentarul liberal este chemat în instanță în contextul în care ar fi acuzat-o pe social democrată că a periclitat „parteneriatele strategice cu UE si SUA” și că „a furat”.  Firea îi cere lui Bogdan să „aducă dovezi plauzibile, nu vorbe”.

„Depun plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares. Sa vina in fata instantei cu dovada ca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca am furat, asa cum a declarat azi.

Scandal la nivel înalt

Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe. La o declaratie atat de grava, trebuie ca are si dovezi. Si nu tine in justitie daca iese vreo colega de partid sa spuna ca a fost metafora sau pamflet”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

A fost de altfel o zi ocupată pentru primarul Bucureștiului. Gabriela Firea i-a răspuns și ministrului finanţelor Florin Cîţu, pe care l-a numit”primul speculant pe curs al ţării”. Acesta a acuzat-o că a cheltuit banii PMB în scop electoral, spunând că a tăiat robinetul firmelor căpuşă abonate ani de-a rândul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sau/şi simpatizanţi/ sponsori ai PDL-PNL.

”Nu mai petreceţi, mâncaţi, beţi şi staţi prin curent şi praf, în birourile ministeriale!  Mă sună presa de dimineaţă, să-mi ceară reacţie cu privire la ce a zis vremelnicul şef peste Finanţele ţării despre mine şi Primăria Capitalei.

Da, mă autodenunţ : am folosit bugetul Capitalei pentru oameni-ceea ce dumnealui numeşte în “scop electoral”. Da, recunosc : am alocat resurse cu nemiluita pentru spitale, cumpărarea de noi autobuze, ambulanţe.

Pentru lărgirea de artere, modernizarea ţevilor de termoficare, consolidarea clădirilor cu bulină, sprijin financiar pentru persoane cu dizabilităţi, femei însărcinate, nou născuţi, familii monoparentale, tratamente FIV-proiecte în premieră -, recuperarea parcurilor, a spaţiilor verzi, plus subvenţiile la transport şi energie termică etc.   

Şi da, am tăiat robinetul firmelor căpuşă abonate ani de-a rândul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sau/şi simpatizanţi/ sponsori ai PDL-PNL. De asta ţipă toţi acum, în campanie! Vor din nou unul de-al lor la Primărie, să facă ce ştiu ei mai bine! Mult pentru afacerile lor, puţin pentru cetăţeni!”, susţine Firea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×