Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! „Voi susține candidatul PSD”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 09:42
Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! „Voi susține candidatul PSD” GALERIE FOTO
Gabriela Firea are șanse mici să fie desemnată candidatul PSD. Sursa foto - facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea este oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! Edilul Bucureștiului spune că din acest moment va face campanie electorală pentru candidatul social democraților la alegerile prezidențiale, indiferent de numele acestuia. Astfel, Firea pare resemnată cu doar câteva ore înainte de ședința CEx a partidului.

Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni!

Nu mi s-ar părea normal că membrii PSD să trădeze. Eventual, dacă nu sunt de acord cu această situație pot să și plec, că nu mă ține nimeni cu forța. Dar nu este cazul”, a mai spus Firea, cea care nu a ezitat și în urmă cu doar câteva zile a anunțat că își dorește să îi reprezinte pe social democrați în această cursă. 

Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! Gabriela Firea
Gabriela Firea nu are susținerea partidului. Sursa foto – facebook

Firea nu candidează ca independent

Chestionată despre posibilitatea ca Gabriela Firea să candideze independent la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a fost fermă. Să nu uităm, doamna Firea este primar și, ca să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune.

Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracandidat va face echipă”, a spus Viorica Dăncilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×