Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta religioasă. Cine sunt nașii și cine este domnișoara de onoare

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
24/08/2019, 12:43
Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta religioasă. Cine sunt nașii și cine este domnișoara de onoare
Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta religioasă. Cine sunt nașii și cine este domnișoara de onoare foto: viva.ro

Zi mare pentru Gabriela Cristea! Îndrăgita prezentatoare TV și soțul ei, Tavi Clonda, fac astăzi nunta religioasă. Cei doi își vor uni destinele la patru ani de când au făcut cununia civilă. Deși mulți se așteptau la o ceremonie grandioasă, se pare că petrecerea va fi una restrânsă, la care vor lua parte doar rudele și prietenii apropiați.

Unde se desfășoară nunta Gabrielei Cristea și cine sunt nașii

Petrecerea de nuntă se va desfășura la Otopeni, la vila cuplului, iar la eveniment sunt așteptate în jur de 40 de persoane.  Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane”, a declarat Tavi Clonda, pentru wowbiz.ro. De asemenea, cuplul a stabilit ca nași să le fie Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nașii Victoriei, fetița cea mare a prezentatoarei TV. Domnișoară de onoare este Ștefania Ionescu, fata cea mare a fostului realizator de emisiuni.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație îndelungată, iar din iubirea lor s-au născut și două fete. Realizatoarea TV a devenit mamă pentru a doua oară în luna martie, când a născut o fetiță pe nume Iris. „De azi, primăvara, pentru noi, înseamnă Iris. Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor. Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris. O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune“. a spus Gabriela, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe micuță.

Gabriela Cristea face nuntă
Gabriela Cristea face nunta duminică, 25 august

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, un cuplu de succes

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. La momentul în care cei doi și-au unit destinele, ea avea 40 de ani, iar cântărețul 35 de ani. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Prima lor fetiță se numește Bella Victoria Margot Clonda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×