Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă. Ce se întâmplă între ea și Tavi Clonda: ”Trebuie să am grijă”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 09:43
Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă. Ce se întâmplă între ea și Tavi Clonda: ”Trebuie să am grijă”
Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă pentru că nu îi mai încape pe deget. Sursa foto: camcan.ro

Gabriela Cristea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV de ce nu mai poartă inelul de logodnă. Prezentatoarea spune că îi plac lucrurile simple și în casă nu poartă bijuterii de frică să nu le zgârie sau să le murdărească. 

Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Tavi Clonda

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda din anul 2015. Prezentatoarea spune că nu mai poartă inelul de logodnă pe care l-a primit de la soțul ei pentru că are ceva kilograme în plus după ce a născut cei doi copii și nu îi mai încape pe deget.

Gabriela mai spune că nu se înfometează, însă are grijă ce mănâncă pentru că vrea să fie în formă la nuntă. Vedeta de televiziune a declarat că îi plac bijuteriile simple și că nu le poartă în casă de teamă să nu le murdărească sau să le zgârie.

„Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu”, a spus Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Vedeta preferă bijuteriile simple
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de nuntă. Nașii de cununie vor și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Sursa foto: wowbiz.ro

Gabriela Cristea se pregătește de nuntă. Când va avea loc evenimentul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în anul 2019 și urmează să facă nunta la sfârșitul acestui an. Evenimentul urma să se desfășoare anul trecut, dar a fost amânat pentru că vedeta a rămas pentru a doua oară însărcinată.

Nașii de cununie vor fi soții Mădălin și Cristina Ionescu cei care au botez-o și pe fiica lor Victoria, fiica de 2 ani și jumătate a prezentatoarei TV. Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară pe 17 martie când a adus pe lume o fetiță care poartă numele , Thea Iris Selena.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×