Gabriela Cristea, despre fertilizare in vitro: ”Făcusem 5 într-un an!”

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 08:39
Gabriela Cristea, despre fertilizare in vitro: ”Făcusem 5 într-un an!” GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a recunoscut că a recurs și la metoda fertilizării in vitro pentru a rămâne însărcinată

Gabriela Cristea a povestit despre cum a rămas însărcinată. Înainte să o aibă pe micuța Victoria, fetița ei cu Tavi Clonda, vedeta a povestit cât de mult s-a chinuit să aibă un copil. Din acest motiv a recurs la fertilizarea in vitro.

Se pare, însă, că nici această tehnică nu a reușit, iar prezentatoarea TV nu a reușit să obțină sarcina mult dorită. Dumnezeu a avut alte planuri cu ea, iar dorința cea mai arzătoare i s-a îndeplinit după ce a aruncat zeci de mii de euro pe fereastră.

Gabriela Cristea a făcut 6 fertilizări in vitro

Prezentatoarea TV a povestit cum a făcut nu mai puțin de 6 fertilizări in vitro chiar în anul în care a rămas însărcinată cu fetița sa. După ce toate au eșuat, Gabriela Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală. O fertilizare in vitro costă în jur dee 5.000 de euro.

Gabriela Cristea a vorbit despre cum a rămas însărcinată
Gabriela Cristea a vorbit despre cum a rămas însărcinată

”Am făcut şase fertilizări în vitro în total. Cu trei luni înainte să rămân însărcinată cu Victoria făcusem cinci în anul acela. Nu ai cum să faci mai multe, cât am putut duce într-un an, atât am făcut eu. E foarte greu! Nu tratamentul în sine e greu, ci partea psihologică… În România nu există asistenţă pentru femei care trec prin astfel de situaţii. E o experienţă copleşitoare. Şi acum sunt femei care nu cred că eu am rămas însărcinată pe cale naturală şi îmi scriu în privat ‘Nu o să divulg niciodată dacă îmi spui cine te-a ajutat să rămâi gravidă şi ce tratamente ai făcut’. Eu nu pot să le mint, iar când le spun adevărul, că am rămas pe cale naturală, sunt şi mai dezamăgite. O femeie care trece prin situaţia asta, care îşi doreşte cu ardoare copii şi nu poate să rămână însărcinată suferă enorm şi ar face orice, dar orice, fără excepţie, să-şi îndeplinească dorinţa”, a povestit Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.

Gabriela Cristea ar fi făcut orice să rămână însărcinată

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a mai povestit prin ce chinuri a trecut din dorința de a avea un copil. Până la urmă, lucrurile și-au urmat cursul firesc, dar nu fără să treacă prin greutăți și compromisuri.

Prezentatoarea TV a povestit prin ce chinuri a trecut pentru a avea un copil
Prezentatoarea TV a povestit prin ce chinuri a trecut pentru a avea un copil

„Eu mi-am plătit toate fertilizările in vitro. Cu tot cu analize şi procedurile în sine te costa în jur de 4-5000 de euro o fertilizare. Nu am avut niciun ajutor din partea statului care ar trebui însă să înţeleagă ca populaţia trebuie să devină mai bogată şi să dea o mână de ajutor. La primul ‘fiv’ ţin minte că am stat 10 zile în pat. A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Îmi amintesc că m-am îngrăşat 7 kilograme. Am făcut duş doar de două ori, că nu voiam să mă mişc prea mult şi am mâncat încontinuu. M-am îngrăşat atât pentru că Tavi descoperise nişte eclere excelente şi îmi aducea în fiecare zi. Ajunsesem să mănânc o cutie pe zi pentru că dulciurile erau singurele care mă mai scoteau din starea aia proastă. Am avut atunci un soi de depresie şi am facut tot ce era omeneşte posibil să ‘prindă’ sarcina”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×