Gabriela Cristea a vorbit despre relația cu părinții ei! De la ce a pornit ruptura dintre vedetă și mama sa

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
15/05/2018, 19:36
Gabriela Cristea a vorbit despre relația cu părinții ei! De la ce a pornit ruptura dintre vedetă și mama sa GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a vorbit pentru prima dată despre relația cu părinții săi

Gabriela Cristea a acceptat să vorbească pentru prima data despre relația pe care a avut-o cu părinții ei. Vedeta a recunoscut de ce a plecat de acasă și de ce nu vrea ca tatăl ei să îi cunoască vreodată fetița.

Gabriela Cristea mărturisit că și-a luat rămas bun de la mama ei, desi oamenii o blamează pentru că a abandonat-o chiar și atunci când era bolnavă.

Gabriela Cristea este foarte apropiată de soacra ei
Gabriela Cristea este foarte apropiată de soacra ei

„A fost o presiune foarte mare pentru mine – e greu de explicat în cuvinte, ce am avut eu, ce am simţit eu. Iar legătura dintre mine şi faptul că – respectul pe care i-l port şi lucrurile pe care le fac acum, când nu mai este, nu o să le povestesc, nu, mi se par lucruri mult prea intime. – Ți-ai luat adio de la ea? Bineînțeles, bineînțeles!”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru un post de televiziune.

Gabriela Cristea a vorbit despre relația cu părinții ei

Pentru Gabriela Cristea, se pare că a contat mai mult cariera în televiziune decât familia. Părinții nu au încurajat-o, iar vedeta a lăsat de înțeles că acesta a fost motivul rupturii dintre ea și părinți.

”Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu şi atunci… Şi-n viaţa personală, şi-n viaţa profesională. Nu, nu nu erau mândri. Nu, nu m-au încurajat. Nu ştiu… Era mentalitatea aia: ‘femeile care apar la televizor sunt femei uşoare’ – lucru care nu era nici pe departe adevărat. Probabil că şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. Dar… de ce trebuie să schimb? De ce trebuie să fac altceva?”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a renunțat la familie pentru un job în TV
Gabriela Cristea a renunțat la familie pentru un job în TV

Tatăl Gabrielei Cristea nu i-a cunoscut fetița

Relația cu părinții ei s-a deteriorat cu timpul, așa cum a spus și Gabriela Cristea, atunci când a vorbit despre asta. Vedeta a confirmat faptul că tatăl ei nu i-a cunoscut până acum fetița și nici nu are de gând să i-o ducă să o vadă.

„Nu, pentru că nu doresc. Nu are legătură cu bătaia cu cureaua. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a mai spus Gabriela Cristea la TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×