Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Fetița ei a fost internată

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 15:51
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Fetița ei a fost internată GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a fost gazda emisiunii „Te vreau lângă mine”. Sursa foto - facebook

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Fiica ei cea mică este cea care are probleme serioase. Deși în familia vedetei trebuia să fie sărbătoare mare pentru că micuța tocmai a împlinit 6 luni, totul a luat o întorsătură deloc plăcută. Iris a fost dusă la spital de către mama ei. Prietenii familiei Clonda au dezvăluit că Gabriela Cristea a stat toată noaptea cu fetița într-o clinică privată din Capitală.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital!

Vedeta speră acum ca starea de sănătate a lui Iris să se îmbunătățească, în condițiile în care, la spital, micuța a primit cele mai bune îngrijiri. ”Trezit ieri dimineață cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febra pe la prânz, scaun moale, plecat la medic și pe drum regurgitat în mașină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineața la 5:00 și azi o luăm de la capăt. Thea Iris Selena are gastro enterocolită”, a scris și vedeta pe o rețea de socializare.

Vă readucem aminte că Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună. Cei doi au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Trebuie specificat că în urma ceremoniei, vedeta a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cristea și Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, de asemenea, la o clinică privată din Capitală.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a postat pe o rețea de socializare faptul că a ajuns în spital cu fetița cea mică. Sursa foto – facebook

Fetița ei a fost internată

Despre acel moment presa a scris că interpretul a ţinut să asiste la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere. Fetiţa poartă numele de Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a fost botezată Thea Iris Selena. Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Gabi și Tavi s-au îndrăgostit în urmă cu câțiva ani, când amândoi erau colegi de platou la Kanal D. Tavi Clonda era cântărețul care anima publicul în emisiunea ”Te vreau lângă mine”, difuzată acum aproximativ 3 ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×