Fuego, mesaj emoţionant după moartea Florinei Cercel: “Am zâmbit împreună”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/07/2019, 18:48
Fuego, mesaj emoţionant după moartea Florinei Cercel: “Am zâmbit împreună” GALERIE FOTO
Mesaj trist de la Fuego, dupa moartea actritei Florina Cercel

Fuego a scris un mesaj emoţionant, imediat după moartea actriței Florinei Cercel! Artistul a spus că s-a întâlnit de curând la filmări, cu regretata artistă Florina Cercel.

Fuego, mesaj emoționant după moartea actriței Florina Cercel

„Șocant și trist! Acum câteva luni, probabil în ultima apariție TV, la TVR 2, la “Drag de România mea!” am zâmbit împreună, am povestit, am premiat-o și paradoxal, ea a recitat un poem cutremurator scris de Grigore Vieru, despre artiștii care pleacă dintre noi! Sunt mâhnit!

Mi-era extrem de dragă, fiind una dintre marile actrițe ale românilor, cu farmec, persuasiune, implicare, dând toată viața sa, cu împrumut, fără dobânzi și alte cereri, întregul său suflet scenei! Drum lin, mare doamnă! Imaginile de mai jos rămân ca mărturie în arhiva TVR, fiind un moment pe care nu l-am repetat niciodată, care a curs firesc, emoționant! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a scris Fuego pe contul său de Facebook.

Mesaj Fuego dupa moartea Florinei Cercel
Mesaj emotionant scris de Fuego, dupa moartea Florinei Cercel

Actrița Florina Cercel, răpusă de o boală necruțătoare

Actrița Florina Cercel a încetat din viață în data de 30 iulie 2019, la vârsta de 76 de ani, în urma unei boli necruțătoare. Vestea tristă a venit printr-un comunicat din partea Teatrului Național din București.

„Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță Florina Cercel. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!”, se arată în anunțul TNB.

Trupul neînsuflețit al actriței Florina Cercel va fi depus joi, la ora 10:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național, iar înmormantarea va avea loc în aceeași zi, la ora 13:00, la Cimitirul Bellu Ortodox, pe Aleea Artiștilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×