Frumoasa ”Rapunzel” trăiește în Ucraina și are părul de aproape 2 metri lungime: ”Este foarte plăcut”

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
25/12/2019, 17:25
Frumoasa ”Rapunzel” trăiește în Ucraina și are părul de aproape 2 metri lungime: ”Este foarte plăcut” GALERIE FOTO
Ea este Alena Kravchenko, tânăra de 34 de ani cunoscută ca și Rapunzel de Ucraina. Sursa foto: Instagram.com

Cine o cunoaște pe Rapunzel, personajul din filmul animat cu același nume? Cu siguranță, toată lumea! Dar puțini știu că varianta ei reală trăiește în Ucraina și are un păr lung de aproximativ 2 metri lungime pe care reușește să-l întrețină destul de ușor.

Rapunzel trăiește în Ucraina și are un păr extrem de frumos și lung

Alena Kravchenko este o tânără de 34 de ani din Ucraina care este asemănată adesea cu personajul din filmul animat „Rapunzel” și pe bună dreptate. Tânăra are un păr frumos și lung foarte admirat de oamenii de pe rețelele de socializare, dar și în realitate.

„Rapunzel” de Ucraina are un păr de 1,8 metri și mărturisește că se tunde de două ori pe an. Ultima dată tânăra a tăiat circa 15 cm din lungimea părului său, dar podoaba sa capilară tot bogată a rămas. În plus, Alena spune că îi ia aproximativ o oră să se spele pe cap și face asta doar o dată pe săptămână.

„Îmi spăl părul o dată pe săptămână – durează aproximativ o oră să fac asta. Îmi tund vârfurile de două ori pe an. Ultima dată am făcut asta în luna iulie, când am tăiat 15 centimetri”, a spus tânăra din Ucraina, scrie ciao.ro.

Alena Kravchenko: ”Oamenii nu își pot ascunde emoțiile”

„Îmi perii părul de cel puțin două ori pe zi. De obicei îl împletesc și îmi fac un coc”, mai spune Alena.

Pe lângă faptul că are un păr care trezește admirația femeilor, dar și bărbaților „Rapunzel” de Ucraina este frumoasă, senzuală și foarte înaltă putând lucra foarte ușor ca model.

Totodată, Alena spune că primește zilnic mesaje de la admiratori care… doresc să-i miroasă părul.

„Când oamenii îmi văd părul lung, nu își pot ascunde entuziasmul și emoțiile. Este foarte plăcut. Mulți îmi spun cât de frumos și neobișnuit este în zilele noastre.

Cei care mă urmăresc pe Instagram mă copleșesc mereu cu comentarii pozitive la adresa mea, a mărturisit Alena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×