Frații Rotaru s-au ales cu o casă nouă în prima ediție a emisiunii Visuri la Cheie. Povestea emoționantă a copiilor

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 12:20
Frații Rotaru s-au ales cu o casă nouă în prima ediție a emisiunii Visuri la Cheie. Povestea emoționantă a copiilor
Frații Rotaru vor locui împreună datorită echipei Visuri la Cheie. sursa foto: avantaje.ro

Emisiunea „Visuri la Cheie” a ajuns la sezonul cu numărul 6. Miercuri, în data de 11 septembrie, Pro TV a difuzat primul episod și povestea emoționantă a trei copii orfani din satul Ostrovu, județul Prahova. Echipa de constructori a renovat casa care a fost mistuită în urma unui incendiu. 

„Visuri la Cheie” le-a oferit fraților Rotaru o casă nouă

Echipa de constructori a emisiunii „Visuri la Cheie” a ajuns în satul Ostrovu din județul Prahova și a renovat casa celor trei frați Rotaru. Theodor, David și Natalia Rotaru și-au pierdut părinții într-un incendiu care le-a mistuit casa în urmă cu patru ani. În momentul exploziei familia Rotaru se afla în casă, Georgiana și Bogdan Rotaru, părinții celor trei copii au rămas captivi, iar băiatul cel mare a reușit să iasă suferind arsuri ușoare.

Theodor și David au trecut după tragedie în grija bunicilor din partea tatălui, în timp ce Natalia a ajuns la bunica maternă. Echipa emisiunii a renovat complet casa în care cei trei copii au locuit alături de părinți, iar acum toți cei șase membrii pot locui împreună. „Visuri la Cheie” a renovat inclusiv beciul casei și a construit acolo o bucătărie complet mobilată și un living cu lumină naturală.

Cei trei copii și-au pierdut părinții într-un incendiu
Emisiunea „Visuri la cheie” a renovat casa părintească a trei copii orfani. Sursa foto: stirileprotv.ro

Cei trei frați Rotaru vor locui de acum înainte împreună

„Copiii cresc, iar noi îmbătrânim. Ei sunt separați acum, pentru că noi avem doar două camere și nu putem sta cu toții. Este o situație temporară, deoarece dorim să renovăm casa unde au crescut, pentru că este mai mare și așa ar putea fi din nou împreună, cum este și firesc să crească. Copiii visează la ziua în care vor sta din nou împreună în casa părintească!”, a spus bunica Florica înainte de renovarea casei.

Cei trei frați Rotaru reușesc să-și facă bunicii mândri în ciuda tragediei în urma căreia și-au pierdut părinții. Theodor este premiant, David este pasionat de fotbal, iar Natalia merge la grădiniță. Echipa „Visuri la Cheie” le-a oferit din nou zâmbetul pe buze și le-a reamenajat casa părintescă, iar acum cei mici vor crește împreună.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×