Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului. Maximilian a făcut dezvăluiri

Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului. Maximilian a făcut dezvăluiri GALERIE FOTO
Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului. Sursa foto: prosport.ro

Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea fratelui său mai mic, însă va fi prezent la pomana de 40 de zile. S-a împlinit o lună de trecerea în neființă a lui Marcel Toader, iar familia se pregătește acum pentru parastasul de 40 de zile.

Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului

Parastasul de 40 de zile va fi făcut de mama lui Marcel Toader și de fiul său, Maximilian, însă va lua parte și George Toader, care nu a putut fi la căpătâiul fratelui su mai mic atunci când acesta s-a stins din viață. Este marinar și se afla la mii de kilometri distanță de țară atunci când tragedia s-a petrecut.

Familia și prietenii sunt deciși însă să facă două parastasuri pentru Marcel Toader. Unul cu fripuri și lăutari, dar și unul de post.

Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului
Fratele lui Marcel Toader a lipsit de la înmormântarea afaceristului. Sursa foto: click.ro

Două parastase pentru Marcel Toader. Unul va fi cu lăutari

”Vom face două parastase. Unul aici la Bucureşti, unde vor fi prezenţi prietenii şi cunoştinţele lui, cu mâncărurile preferate ale tatei: ciorbă de cocoş şi fripturi. Pe 14 septembrie, pentru că este zi de post, voi face pomenirea împreună cu bunica la Constanţa, cu mâncare de post. Vom merge la biserică, iar atunci va fi prezent şi fratele tatălui meu, George, care din păcate nu a ajuns la înmormântare. El este navigator şi i-a fost imposibil să vină acasă la timp”, a declarat pentru Click! Maximilian Toader, unicul fiu al afaceristului.

Maximilian a recunoscut că nu ajunge atât de des pe cât și-ar dori la mormântl tatălui său, din cauza distanței, dar bunica lui merge frecvent la cimitirul unde este înmormântat Marcel Toader. ”Bunica şi-a mai revenit, merge mereu la cimitir şi spune că găseşte lumânări aprinse, probabil prietenii şi oameni care l-au cunoscut trec pe acolo şi le lasă”, a mai declarat Maximilian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×