Fratele Cristinei Ţopescu, panicat de coronavirus. Gest halucinant făcut de Sebastian pe străzile din Milano

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 15:18
Fratele Cristinei Ţopescu, panicat de coronavirus. Gest halucinant făcut de Sebastian pe străzile din Milano
Gest halucinant făcut de Sebastian pe străzile din Milano. Sursa foto: fabricatinromania.info

Fratele Cristinei Ţopescu face o şcoală de modă la Milano, iar epidemia de coronavirus l-a prins acolo. Sebastian Ţopescu s-a fotografiat în oraş nepurtând mască, dar a spus că este ultima dată când o face, că de acum se va proteja împotriva mortalului virus.

Fratele Cristinei Ţopescu, panicat de coronavirus

Fratele Cristinei Ţopescu, Sebastian, urmează cursurile Institului European de Design din Milano, iar asta înseamnă că se află în epicentrului epidemiei de coronavirus din Italia.

În zona de nord a Italiei au murit 7 oameni după ce au fost infectaţi cu coronavirus, iar alte 250 de persoane au fost infectate cu periculoasa boală.

Sebastian Ţopescu, fără mască în epicentrul epidemiei de coronavirus din Italia

Astfel, Sebastian Ţopescu a postat o fotografie făcută în oraş în care nu purta mască de protecţie.

Coronavirusul a băgat panică în toată lumea. Speriat din cauza virusului ucigaș, fratele Cristinei Țopescu a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

Fiului regretatului comentator Cristian Ţopescu şi al lui Christel Ungar a promis că nu o să mai facă asta, adică nu va mai ieşi în oraş fără mască la gură.

A fost ultima zi în care nu am purtat mască. Sănătatea e mai importantă decât moda”, a scris Sebastian lângă fotografia postată. „Să nu iei vreun virus, te rog!”, i-a scris un prieten acestuia.

Cristian Ţopescu avea 61 de ani când s-a cunoscut cu mama lui Sebastian, Christel Ungar, iar aceasta avea 32 de ani. Băiatul cuplului s-a năcut la Bucureşti, unde a studiat la Colegiul Goethe. Apoi, a fost transferat în oraşul natal al mamei, Sibiu, unde a absolvit Colegiul Andrei Şaguna.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×